134 Tuotteet

Parhaat Oppo Reno 8 suojauksja ja tarvikkeja ovat Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita. Löydät hyviä tarjouksia kaikista tuotteistamme ja voit nauttia huipputuotteista edulliseen hintaan. Oppo Reno 8 on keskihintaluokan puhelin, jossa on 6,43-tuumainen AMOLED-näyttö 90 Hz:n virkistystaajuudella. Sen voimanlähteenä on Mediatek Dimensity 1300 SoC yhdistja tynä 8 Gt RAM-muistiin (laajennja tavissa) ja 256 Gt tallennustilaan. Takakamerassa on kolme sensoria: 50 megapikselin laajakulmalinssi, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 2 megapikselin makrolinssi. Siinä on 4500 mAh:n akku, joka on yhteensopiva 80 W:n "SuperVOOC"-pikalatauksen kanssa. Se voidaan ladata täyteen muutamassa minuutissa. Se tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. Jos vierailja Oppo Reno 8 -suojaukseen ja lisävarusteisiin omistja uissa osioissamme, löydät laadukkaat suojakuorja , suojuksja ja suojauksja edulliseen hintaan.

Oppo Reno 8:lle räätälöidyt tuotteja

Dealy sta voit ostaa halvalla Oppo Reno 8 -puhelimen suojausta ja lisävarusteita. Ne on suunniteltu puhelimen mittojen ja toiminnan mukaan, joten voit käyttää puhelinta parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Runkovalikoima

Tarjoamamme ohuja ja kevyja suojakuorja sopivat täydellisesti Oppo Reno 8 -puhelimesi linjoihin. Ne tuntuvat suojaavalta toiselta iholta ja ne on helppo asentaa. Myymme läpinäkyviä suojasuojakuori ita, joiden avulla voit pitää puhelimesi kuoren näkyvissä ja samalla suojata sitä. Yksivärisja suojakuorja on valmistja tu muovista, silikonista tai materiaalien sekoituksesta (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Ohuja ja kevyja , ne näyttävät hyvältä päällä.

Laajennamme valikoimaamme erittäin kestäviä suojakuori ita, joissa on kaksi suojakerrosta. Löydät myös keinonahkasuojakuori ita, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Kaikki suojamme jättävät suoran pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Leikkauksja ovat tarkat takakameran ympärillä, ja näyttöä suojaavat korotja ut reunuksja .

Tutustu suojakuori ihimme, joissa on tukirengas tai käytännöllisja kortinpidikkeja . Ne helpottavat elämääsi päivittäisissä tehtävissäsi. Voit myös valita hienon suojakuori n, jossa on motiivi, ja antaa puhelimellesi henkilökohtaisen ilmeen. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä se on täysin turvallinen.

Premium kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan Oppo Reno 8:lle

Jos katsot Oppo Reno -suojia ja -suojakuori ita, huomaat, ja tä ne ovat laadukkaita ja erittäin edullisia. Ne on räätälöity puhelimellesi ja suojaavat sitä täydellisesti säältä ja kulutukselta. Myymme suojasuojakuori ita, joissa on sisäpuolisja leikkauksja korttien ja käteisen säilyttämistä varten. Suojat taittuvat pois ja muuttuvat handsfree-kiinnikkeiksi, joita voi käyttää vaakatasossa. Kaikki portit, painikkeja ja ominaisuudja säilyvät edelleen käytja tävissäsi. Tarjoamme useita suojakuori malleja: yksivärisiä kansia, kansia, joissa on integroidut lukot (flip cover), ja hillittyjä, tyylikkäitä business-tyylisiä kansia. Löydät myös hienoja lompakkosuojakuori ita, joilla voit muokata puhelintasi yksilöllisemmäksi.

Erityinen suojaus näytölle ja kameralle

Voit myös suojata Oppo Reno 8 -puhelimen näytön ja kameran. Tarjoamme sinulle parhaan valikoiman erittäin ohuita ja erittäin kestäviä suojakalvoja matkapuhelimen näytölle. Lasi ei rikkoudu ja vältyt vahingollisilta naarmuilta. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on optimaalista ja turvallista. Tarjoamme myös suojalinssin takakameran lasille. Linssit ovat täysin turvallisia eivätkä ne rikkoudu. Vältät myös naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Kaiken kaikkiaan Oppo Reno 8 on täydellisesti suojattu.

Tehokkaat lisävarusteja

Oppo Reno 8 -tarvikeosiosta voit ostaa muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, pyörä-/autotelineitä ja telakointiasemia. Lisävarusteemme ovat suorituskykyisiä, ergonomisia ja sopivat täydellisesti Oppo Reno 8 -laitteen käyttöön. Voit kantaa ja säilyttää niitä helposti, sillä ne eivät vie tilaa. Voit käyttää älypuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Tavoitat meidät helposti joka päivä

Kun vierailja sivustollamme, tulja rakastamaan sen käyttäjäystävällisyyttä. Löydät selkeät selityksja tuotteistamme. Tilaaminen on turvallista, ja hyväksymme useimmat maksutavat. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Voit ottaa meihin yhteyttä joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä. Autamme sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Voit myös lähja tää meille sähköpostia. Olemme Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Älä epäröi tutustua blogiimme. Nauti vierailustasi.