42 Tuotteet

Säästä Motorola Edge 20 Pro kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Motorola Edge 20 Pro -puhelimelle edulliseen hintaan. Tässä premium-puhelimessa on Qualcomm Snapdragon 870 SoC, 12 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Se tarjoaa takana kolminkertaisen sensorin (108+8+16), mukaan lukien 8 megapikselin teleobjektiivin x5 optisella zoomilla. Siinä on 4 500 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (30 W). Se on laadultaan erinomainen, ja se vaatii optimaalisen suojan ja lisävarusteja , jotta sen käyttö olisi mahdollisimman tehokasta. Kun luotat Motorolasi turvallisuuden meidän käsiimme, voit olla varma mielenrauhasta joka päivä. Tutustu suojaus- ja lisävarustemallistoihimme, joiden pitäisi räjäyttää mielesi.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja alennja tuun hintaan

Kansikuvamme alkavat 4,99 eMale ta. Ne suojaavat puhelimesi takapuolta, reunoja ja painikkeita naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Läppäsuojat alkavat 6,99 eMale ta. Ne suojaavat puhelimesi täydellisesti, mutta tarjoavat myös useita käytännöllisiä vaihtoehtoja: luottokortin kokoisen korttipidikkeen, irrotja tavan kantolenkki n tai kannen, jota voi käyttää handsfree-pidikkeenä. Minkä tahansa vaihtoehdon valitsja kin, suosittelemme, ja tä laitat älypuhelimesi näytön ja kameran lasin päälle kalvon tai panssarilasi . Suojakuori nkaan avulla ja ole suojassa iskuilta, jotka voivat olla kohtalokkaita tai erittäin ärsyttäviä (puhelimen käyttäminen suojakuori auki, maisematilassa jne.). Valikoimamme läppäsuojakuori iden pitäisi vastata tarpeitasi ja toiveitasi. Löydät myös läpinäkyviä, hiilikuitusuojakuori ita, klassisen Ultra Erityiskestävä -suojakuori mme ja Survivor-suojakuori n, joka tarjoaa kaksi suojakerrosta. Suojakuorja , joissa on tukirengas, ovat erittäin hyödyllisiä älypuhelimen kuljja tamiseen ja käyttämiseen hands-free . Löydät tyylikkäitä ja suojakuori llisia suojasuojakuori ita kaikissa tyyleissä: nappanahkaa, klassista nahkaa, lychee-nahkatehostja ta, vintage-mallia... Löydät erilaisia lukituksia ja flip-tyylisiä suojasuojakuori ita, joissa lukot on integroitu suojasuojakuori on. Valitsemme lisävarusteja , jotka tehostavat älypuhelimesi käyttöä. Löydät kaapelit, muistikortit, ulkoisja akut, kaiuttimja , kuulokkeja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja , jalustat... Huomaat, ja tä tuotteitamme myydään lyömättömiin hintoihin. Tarjoamme myös kalvoja ja panssarilasi näyttöön asennja tavaksi sekä suojalinssin kameraan. Niiden avulla voit optimoida Motorolan turvallisuuden ja saada siitä kaiken irti.

Dealy on myös sen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot.

Saat helposti yhteyden suojakuori kaspalveluumme, josta voit seurata tilauksiasi ja kysyä neuvoja tuotteistamme. Tavoitat meidät numerosta 06 44 64 68 65. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi (sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä"). Kehitämme myös blogiamme antaaksemme sinulle käytännön neuvoja tuotteistamme. Älä epäröi tykätä meistä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Me rakastamme sinua takaisin!