8 Tuotteet

Hanki parhaat tarjouksja Rungot, kattaa, suojakalvot ja ZenFone 7 Pro -lisävarusteja

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen kokoelman edullisia suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Asus ZenFone 7 Pro -puhelimelle. Puhelimen mitat ovat 165,08 x 77,28 x 9,6 mm ja se painaa 230 grammaa. Tärkein syy ostaa puhelin on sen moottoroitu takakamerayksikkö, jonka voi kallistaa ja eenpäin, jolloin ja ukameraa ei tarvita. Saat myös täyden 6,67-tuumaisen näytön (ilman lovea tai reunusta). Näyttö on AMOLED ja HDR 10+ -yhteensopiva. Valokuvamoduuli miellyttää kaikkia valokuvien harrastajia. Dealy valitsee puhelimeen täydellisesti sopivat suojauksja ja lisävarusteja . Niiden avulla saat puhelimestasi kaiken irti täydessä turvallisuudessa.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja

Tiimimme tarjoaa suojausta, joka vastaa odotuksiasi suorituskyvyn ja turvallisuuden suhteen. Suojat myötäilevät puhelimen ääriviivoja ja linjoja, ja niistä tulee kuin toinen iho. Ohuja ja kevyja suojakuorja kestävät iskuja, älypuhelimen arvoa alentavia naarmuja ja sen toimintaa haittaavaa pölyä. Niissä on tarkat leikkauksja porttien kohdalla, ja ne on suunniteltu niin, ja tä voit kallistaa valokuvamoduulia ongelmitta. Suojat on valmistja tu silikonista, muovista tai hybridimateriaalista (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Meillä on joustavia, puolijäykkiä ja jäykkiä suojia. Tutustu läpinäkyviin kuoriin, yksiväriseen silikoniin, hiilikuituun tai nahkajäljitelmään. Suojakuori mme ja suojuksemme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, jota peittää koko matkapuhelinta suojaava läppä. Taskut toimivat lompakkoina, joissa on korttipidikkeja ja tasku käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille. Kannja taittuvat pois ja toimivat handsfree-pidikkeinä. Tutustu premium-suojakuori valikoimaamme: tekonahkakannja monissa väreissä, taskut hihnoilla ja erilaisilla lukoilla. Tarjoamme myös erittäin kestävää kalvoa ja panssarilasi . Ne on helppo asentaa, ne ovat erittäin ohuita eivätkä jätä jälkiä, kun otat ne pois. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutteisuus on sama kuin jos näyttöä ei olisi kiinnitja ty. Tutustu lisävarusteisiin: muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaapelit, jalustat, auto-/pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja . Ne ovat kaikki suorituskykyisiä, ergonomisia ja tyylikkäitä.

Dealy : suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme saadaksesi lisätija oja tuotteistamme ja seurataksesi tilauksiasi. Tavoitat meidät numerosta 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.