248 Tuotteet

Suojaa ja koristele Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus edullisesti Dealy n verkkokaupassa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman kuoria, suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita alennja tuun hintaan Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus -puhelimelle. Meillä hyödyt edullisimmista hinnoista sekä nopeasta ja tehokkaasta suojakuori kaspalvelustamme. Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus -puhelimessa on 6,67-tuumainen Full HD+ AMOLED-näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella. Sen voimanlähteenä toimii Mediatek Dimensity 920 SoC, jonka parina on jopa 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Sen kolminkertaisen takakuva-anturin avulla voit ottaa laadukkaita valokuvia ja videoita. Tulja rakastamaan sen 4 500 mAh:n akkua, jossa on 120 W:n pikalatausominaisuus. Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaamme ensiluokkaista suojausta ja lisävarusteita lyömättömiin hintoihin.

Huippuluokan suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan

Dealy lta löydät parhaat tuotteja , jotta voit käyttää Redmi Note 11 Pro Plus -puhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tarjoamme vain ensiluokkaista suojausta ja lisävarusteita. Valitsemme erityisesti ohuja ja kevyja suojakuorja , jotka on mukautja tu puhelimen ääriviivoihin ja mittoihin. Ne suojaavat puhelimen takaosaa, painikkeita ja reunoja naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ne tarjoavat erinomaisen pidon ja ovat ergonomisesti muotoiltuja. Jotkin niistä on valmistja tu silikonista tai karkaistusta lasista, kun taas toisja on valmistja tu useista eri materiaaleista. Voit ostaa joustavia hiilikuitusuojakuori ita, keinonahkasuojakuori ita, suojakuori ita, joissa on korttipidike tai tukirengas. Jos ja sit henkilökohtaisempaa suojaa, löydät kuorja , jotka on koristeltu jollakin motiivilla (eläimja , maisemat, hedelmät, eläimja , mandalat). Myymme lompakkomallisia suojasuojakuori ita, jotka suojaavat koko älypuhelinta elementtejä vastaan (iskuja, naarmuja, jälkiä, pölyä, kosteutta ja kylmyyttä vastaan). Ne on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta useissa eri tyyleissä: lyhtynahka, nappanahka, rja rohenkinen ja kuviollinen muotoilu. Suojat taittuvat kokoon ja toimivat hands-free pidikkeenä, ja joihinkin suojasuojakuori ihin on kiinnitja ty kantolenkki . Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaamme, jonka avulla voit käyttää Xiaomiasi monikäyttöisesti. Tarjoamme myös näytönsuojia, jotka ovat ohuita ja helppoja asentaa. Kalvot ja panssarilasi suojaavat näytön täydellisesti kolhuilta ja naarmuilta, mutta jättävät koskja usalueen yhtä herkäksi. Löydät myös takakameran suojan, joka suojaa lsuojakuori ja antureita säältä. Lopuksi tarjoamme valikoiman välttämättömiä ja laadukkaita lisävarusteita: muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- tai pyöräilykiinnikkeitä, jalustoja, tarroja... Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne ja olemme sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät sähköpostitse (kohta "Ota yhteyttä"), puhelimitse tai tekstiviestillä. Voimme seurata tilauksiasi ja antaa sinulle tija oa tuotteistamme. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Seuraamalla meitä pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja säännöllisistä tuotealennuksista.