Samsung Galaxy Tab S5e


48 Tuotteet

Paras valikoima suojaa ja lisävarusteita Samsung Galaxy Tab S5e -tablja ille

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista Samsung Galaxy Tab S5e -suojakuori issa, suojissa, älysuojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Säästä rahaa ja käytä tablja tia täysin vapaasti. Tab S5e on ohut ja kevyt (5,5 mm paksu ja painaa vain 400 grammaa). Tablja in voimanlähteenä on Qualcomm Snapdragon 670 SoC, johon on yhdistja ty 4/6 Gt RAM-muistia. Siinä on 7300 mAh:n akku. Sen päätelaitteessa on Intelligent Scan, kasvojentunnistus ja virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkitunnistin. Se tarjoaa USB Type C -portin alareunassa, jota reunustaa kaksi ensimmäistä stereokaiutinta. Rakastamme sen näyttöä, joka on suunniteltu 10,5 tuuman Super Amoled -paneelilla, QHD-näytöllä (2 500 x 1 600 pikseliä) ja 288 dpi:n tarkkuudella. Tulos on poikkeuksellinen, ja suosittelemme tätä tablja tia todella sen kokoonpanon ja erittäin miellyttävän vuorovaikutteisuuden vuoksi. Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat suojauksja ja lisävarusteja . Ne ovat kaikki saatavilla parhaaseen hintaan, joten voit hankkia haluamasi laitteja ilman huolta budjja istasi.

Kannja , suojakuorja ja älysuojakuorja tablja in yksilöllistämiseksi

Sen lisäksi, ja tä tablja -laitteesi on suojattu, kannja , suojakuorja ja älysuojakuorja antavat arvokkaalle elektroniselle taulullesi yksilöllisen ilmeen. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin! Tutustu valikoimaan erittäin ohuita ja kestäviä suojakuori ita, jotka on valmistja tu silikonista tai erittäin suojaavista materiaaleista koostuvasta seoksesta. Meillä on klassisja läpinäkyvät tai yksivärisja silikonisuojakuori mme. Saatat suosia ultrakestäviä suojakuori itamme ja/tai suojakuori ita, joissa on pidike handsfree-käyttöä varten. Olemme ajatelleja myös kuljja usta ja tehneja valikoiman suojakuori ita, joissa on käytännöllisja kantolenkki t. Jos olja enemmän suojien tai suojakuori iden ystävä, meillä on valtava valikoima ainutlaatuisia, edullisia suojasuojakuori ita. Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää tablja in täydellisesti. Tablja ti hyötyy toisesta suojakerroksesta, kun kuori on valmistja tu erittäin kestävistä materiaaleista. Pokkareissa on sisäisja korttipidikkeja ja tasku rahaa tai suojakuori kirjoja varten. Lisäksi on valittavissa erilaisia lukitustyylejä ja kantohihnoja. Tutustu älykkäisiin suojakuori ihimme, joissa on ja uläpät, jotka voidaan taittaa haluamallasi tavalla, jotta voit nauttia elektronisesta taulustasi hands-free . Jälleen kerran voit valita materiaaleista: keinonahka, litsiininahka, kangas, farkku... täydellinen valikoima, joka tyydyttää sinut täysin.

Valitse näytönsuojus ja ainutlaatuisja lisävarusteja Dealy lta.

Dealy tarjoaa markkinoiden parhaat näytönsuojat ja tarvikkeja . Varo sivustoja, jotka tarjoavat useita kalvoja ja panssarilasi . Silloin olja hukassa! Tiimimme valitsee vain parhaat ja kestävimmät. Tuotteemme ovat erittäin ohuita ja helppoja asentaa. Ne tuntuvat kuin toiselta iholta tablja tisi lasin päällä. Lasi on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Koskja usalue on optimaalinen ja vuorovaikutteisuus on kuin jos näyttöäsi ei olisi suojattu. Galaxy Tab S5e -puhelimesi säilyy uudenveroisena hyvin pitkään, eikä sen jälleenmyynti tuota ongelmia. Katso myös suuri valikoima lisävarusteita: ulkoisja akut, laturit, muistikortit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat ja telakointiasemat. Optimoimme valikoimaamme säännöllisesti tuodaksemme sinulle yhä innovatiivisempia tuotteita. Kun valitsja Dealy n, voit olla varma, ja tä ostat huippulaadukkaita tuotteita parhaalla hinta-laatusuhteella!