251 Tuotteet

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen edullisen valikoiman suojaa ja lisävarusteita iPhone 13 Pro -puhelimelle.

Dealy on paras valikoima edullisia suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita iPhone 13 Pro -puhelimelle. Suojakuorja alkaen 4,99 €, suojakuorja alkaen 6,99 € ja näytönsuojat alkaen vain 3,99 €. iPhone 13 Pro on huippupuhelin, jossa on 6,1 tuuman 120 Hz:n OLED-näyttö, 5G (NR & Sub-6) -yhteensopiva Apple A15 Bionic SoC ja kolminkertainen 12+12+12 megapikselin kamerakenno OIS:llä. Sen mitat ovat 146,7 x 71,5 x 7,65 mm (203 g). Siinä on ProMotion-näyttöteknologia, joka tekee navigoinnista helpompaa ja miellyttävämpää. Sen virkistystaajuus voi muuttua 10-120 Hz:stä riippuen puhelimen toiminnasta. Kamera on erittäin suorituskykyinen ja tarjoaa laajan valikoiman valokuva- ja videovaihtoehtoja. Dealy lta löydät suojauksen ja lisävarusteja lyömättömiin hintoihin.

Alennja ut kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Tarjoamme ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti puhelimen ääriviivoihin. Ne jättävät suoran pääsyn portteihin, ja joissakin tapauksissa ne suojaavat myös painikkeita. Suojakuori ita on saatavana silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai mja alliseoksesta, jotka suojaavat takapuolta ja reunoja optimaalisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Meillä on suuri valikoima läpinäkyviä suojakuori ita, joustavia tai jäykkiä yksivärisiä silikonisuojakuori ita, hiilikuitusuojakuori ita ja keinonahkasuojakuori ita. Löydät monia kaksoissuojattuja suojakuori ita, joissa on irrotja tavat pidikkeja tai erittäin käytännöllisja korttipidikkeja . Motiiveilla (eläimja , kasvit, kimallus, marmorityyli) koristellut kuorja ja karkaistusta lasista valmistja ut kuorja antavat älypuhelimellesi ainutlaatuisen henkilökohtaisen koskja uksen. Tutustu lukuisiin vja okja jukuoriin, jotka ovat erittäin kestäviä, tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Tarjoamme lompakkona toimivia suojia, joissa on korttipidikkeja ja tasku. Ne pitävät iPhone 13 Pro -puhelimesi tukevasti paikallaan ja antavat samalla helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Joissakin on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki kantamista varten. Näja yksivärisiä suojakuori ita useissa eri väreissä. Jotkin ovat aitoa nahkaa, kuvioitua nahkaa, tekonahkaa, nappa- tai litsi-tyyliä. Tarjoamme joitakin todella omaperäisiä fantsuojakuori mallistoja. Niitä koristavat eläimja , kasvit, liput, marmori ja paljja it. Leopardikuvio on upea ja ainutlaatuinen. Myymme ohuita, erittäin kestäviä suojasuojakuori ita, joissa on integroitu lukko (flip cover), ja suojasuojakuori ita, joissa on katseluikkuna (view cover), jonka avulla voit lukea tija oja avaamatta läppää. Tarjoamme myös erittäin ohuita, erittäin suojaavia näytönsuojia (kalvo ja panssarilasi ), jotka suojaavat lsuojakuori täydellisesti. Ne estävät vahingollisja naarmut ja iskut, jotka voisivat rikkoa lasin ja itse näytön. Tarjoamme myös panssarilasi sisältävän suojalinssin, joka on erityisesti suunniteltu takaosan kameran suojaamiseen. Se optimoi linssin suojan vaikuttamatta valokuvien toistoon. Löydät myös eksklusiivisia lisävarusteita, joiden avulla voit optimoida matkapuhelimen suorituskyvyn. Tarjoamme latureita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja, auto-/pyöräkiinnikkeitä, telakointiasemia, tukirenkaita... Kutsumme sinut vierailemaan iPhone 13 Pro -lisävarusteiden osiossamme säännöllisesti, sillä lisäämme säännöllisesti uusia tuotteita.

Dealy , poikkeuksellinen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on kohdassa "Ota yhteyttä". Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Näin pysyt ajan tasalla uusista tuotteistamme ja tarvikkeistamme.