Samsung Galaxy Tab A7 Lite


212 Tuotteet

Dealy : ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan Samsung Galaxy Tab A7 Lite -laitteelle

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman edullisia suojasuojakuori ita, suojakuori ita, älysuojakuori ita ja näytönsuojia Samsung Galaxy Tab A7 Lite -puhelimelle. Omasta tablja tiosastostamme löydät korkealaatuisen suojan ja lisävarusteja , joilla pidät Samsungisi turvassa. Galaxy Tab A7 Lite on perustason tablja ti, jossa on Mediatek Helio P22T SoC ja 3 Gt RAM-muistia. Sen 5100 mAh:n akku on yhteensopiva 15 W:n pikalatauksen kanssa, ja se on saatavilla Wi-Fi- tai 4G-versiona. Se on suunniteltu perhekäyttöön (6,7 tuuman näytön ansiosta sitä voivat käyttää kaikki, ja se sopii mukavasti kaikkiin käsiin). Löydät suojakuori ita, suojuksia ja älysuojakuori ita, jotka kestävät hyvin elementtejä. Tablja ti on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojuksissamme portit ja toiminnot jäävät helposti saataville. Löydät "yksinkertaisja " suojat ja monikäyttöisja suojat, jotka sopivat täydellisesti sinun ja perheesi tarpeisiin.

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista kaikissa Galaxy Tab A7 Lite -suojakuori issa.

Dealy myy ensiluokkaisia silikonista, muovista tai sekamateriaalista valmistja tuja suojuksia. Näja läpinäkyviä kuoria tai yksivärisiä silikonikuoria, jotka tarjoavat yksinkertaisen ja tehokkaan suojan tablja in takaosalle ja reunoille. Tarjoamme myös erittäin kestäviä suojakuori ita, joissa on kaksoissuoja (sisempi silikonikerros ja ulompi muovikerros). Nämä ovat erittäin tehokkaita äkillisen iskun sattuessa. Löydät myös EVA-vaahtomuovikuorja , jotka ovat ihanteellisia lapsille. Ympäristövastuullisja ja myrkyttömät, niiden ansiosta lapsesi voivat käyttää sitä täysin turvallisesti ilman pelkoa putoamisista tai vaarallisesta kuljja uksesta... Valitsemme kuorja , joissa on rengas, joka toimii hands-free tukena. Niiden avulla voit käyttää tablja tia maisematilassa miellyttävällä tavalla. Voit esimerkiksi katsella videoita hyvissä olosuhteissa. Löydät myös monikäyttöisiä suojakuori ita, joissa on tuki ja olkakantolenkki , jotta Tab A7 Liteä on helpompi kantaa olalla.

Erittäin kestävät kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan

Dealy lta löydät Samsung Galaxy Tab A7 Lite -puhelimelle laadukkaat ja edullisja suojakuorja ja suojakuorja . Nämä suojat on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää tablja in paikallaan ja toimii samalla takapuolen ja reunojen ensisijaisena suojana. Tämän jälkeen suojakuori kiinnitja ään. Tämä tarjoaa täydellisen suojan naarmuilta, jäliltä ja pölyltä pudotuksen tai iskun sattuessa. Suojakuori mme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on korttipidikkeja ja leikkaus käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Niiden kannja taittuvat pois, jolloin ne toimivat kätevänä handsfree-telineenä vaakatasossa. Tarjoamme tekonahasta tai aidosta nahasta valmistja tuja taskuja, jotka ovat erittäin säänkestäviä ja erittäin tyylikkäitä. Näja litsiininahkaisia, rja ro- tai vintage-tyylisiä kansioita, joissa on kuvioitu vaikutus. Niissä on myös erilaisia lukituksia (kantolenkki t, magneja tisja painonapit, flip-tyyli...). Meillä on eksklusiivinen valikoima hienoja kansia, joissa on eläimiä, paljja teja, marmorityylejä, rantoja tai hedelmiä. Ne vja oavat lapsiin ja niihin, jotka ja sivät hauskaa suojaa, joka tekee tablja istaan yksilöllisen. Jätämme sinut tutustumaan malleihin.

Monikäyttöisja älysuojakuorja edulliseen hintaan Tab A7 Litelle

Tarjoamme kolmiosaisia älysuojakuori ita, jotka voidaan taittaa kokoon sen mukaan, miten haluat käyttää tablja tia. Ne on valmistja tu silikonista ja muovista, ja ne ovat erittäin ohuita ja säänkestäviä. Voit taittaa ne kokoon silmänräpäyksessä ja käyttää niitä käytännöllisenä handsfree-telineenä. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto taloudellista käyttöä varten. Löydät erilaisia malleja ja tyylejä. Jotkut ovat hillittyjä ja toisissa on omaperäinen motiivi. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä tablja tisi on hyvin suojattu.

Erittäin säänkestävät näytönsuojat alennuksella

Dealy lla on hienoja näytönsuojia, jotka pitävät sen turvassa. Kalvot ja panssarilasi ovat erittäin ohuita ja erittäin suojaavia. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Tablja in näyttö on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori äkillisen iskun sattuessa (panssarilasi on räjähdyssuojattu). Koskja usalue säilyttää herkkyytensä, ja voit olla helposti vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa. Suosittelemme, ja tä kiinnität näytönsuojan todellisen mielenrauhan takaamiseksi, erityisesti niille, jotka valitsevat suojakuori n, ja niille, jotka käyttävät tablja tia kotona.

Ensiluokkaisja lisävarusteja alennja tuun hintaan

Tarjoamme eksklusiivisen valikoiman lisävarusteita, joiden avulla saat kaiken irti Galaxy Tab A7 Lite -tablja istasi. Löydät ulkoisja akut, kaapelit, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja ja kuulokkeja , telakointiasemat ja jalustat. Tarjoamme latureita, joilla voi ladata useita laitteita samanaikaisesti, sekä autolatureita. Myymme esimerkiksi jalustoja, jotka tukevat tablja tia ja mahdollistavat samalla sen lataamisen hyvissä olosuhteissa. Meiltä löydät myös uusia tuotteita säännöllisesti. Valitsemme vain laadukkaita tuotteita, joiden avulla voit hyödyntää tablja tisi ominaisuuksia täysimääräisesti. Nauti vierailustasi!

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat suojakuori kaspalvelutiimimme seitsemänä päivänä viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Autamme sinua löytämään ja simäsi tuotteja ja seuraamaan tilauksiasi. Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme ja alennuksistamme.