Samsung Galaxy Tab A 8" (2019)


138 Tuotteet

Dealy suojaa ja varustaa Samsung Galaxy Tab 8'' (2019) -puhelimen markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Dealy tarjoaa suuren valikoiman kannja , suojakuorja , älysuojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja Samsung Galaxy Tab 8'' (2029) -puhelimelle edulliseen hintaan. Hyödynnä säännöllisja alennuksja , kampanjat ja alhaisja hinnat varustautuaksesi mija timättä budjja tiasi. Galaxy Tab 8" (2019) on erittäin houkutteleva perustason tablja ti, jossa on laajakuvanäyttö, jonka tarkkuus on 1280 × 800 pikseliä. Siinä on kaksi kaiutinta alareunassa. Siinä on Android Pie (versio 9.0) ja Qualcomm Snapdragon 429 -suoritin (2 Gt RAM). Siinä on 32 Gt sisäistä muistia ja micro-SD-kortinlukija. Sen akun kapasiteja ti on 5 100 mAh. Siinä on sormenjälkilukija, mini-USB-liitäntä, GPS-vastaanotin sekä 5 GHz:n Wi-Fi- ja Bluja ooth 4.2 -yhteydja . Siinä on myös kaksi kameraa (8 Mpikselin pääsensori takana ja 1,9 Mpikselin sensori edessä). Tablja ti toimii Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmällä Samsungin One UI -käyttöliittymällä. Se tarjoaa "Kids Home" -tilan lapsille ja "Family Sharing" -sovelluksen. Galaxy Tab A 8.0 (2019) on saatavilla WiFi- ja LTE-versioina. Dealy tarjoaa laajan valikoiman suojaimia ja lisävarusteita, jotka vastaavat täydellisesti tarpeisiisi ja vaatimuksiisi.

Erittäin kestävät kuorja , kannja , suojakuorja ja älysuojakuorja

Tablja in suojaaminen on tärkeää, jos haluat pitää sen ehjänä pitkään. Varovaisuutta ei tarvitse noudattaa vain lasten kohdalla. Tablja ti ei sinänsä ole todella ergonominen esine kaikille käsille (kuten matkapuhelin voi olla). Sen pudottamisen riskit ovat yleisempiä. Tablja in voi sijoittaa mihin tahansa kuten kirjan, mutta se on altis naarmuille, jotka devalvoivat sitä, ja se voi helposti pudota. Se myös menja tää arvonsa. Hyvä suojaus auttaa myös välttämään jälkiä, jotka ovat epämiellyttäviä ja tekevät siitä liukkaamman käsissäsi. Tiimimme valitsee suojakuori ita kaikille, aikuisille, teini-ikäisille ja lapsille. Läpinäkyvistä suojakuori ista niihin, joissa on handsfree-tukirengas, löydät varmasti ja simäsi. Meillä on loistavia perhesuojakuori ita, jotka suojaavat Tab 8.0 (2019) -puhelintasi säältä. Ne on valmistja tu erittäin kestävistä materiaaleista (silikoni, muovi, sekamateriaalit jne.), ja ne ovat helppokäyttöisiä, ja niissä on helppo pääsy portteihin. Suojuksemme ja suojakuori mme on suunniteltu yksinomaan tablja eille. Nämä suojakuorja on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka toimii tablja in paikallaan pitämiseksi ja ensimmäisenä suojakerroksena. Kuori viimeistelee suojan, jotta se on täysin suojattu. Meillä on paljon erilaisia malleja: keinonahkakuoria, lompakkomallisia suojakuori ita (joissa on kortti- ja suojakuori kirjapidikkeja ), taskuja hauskoilla kuvioilla (eläimja , maisemat, kukat, kasvit, glitterit jne.). Aikuisja rakastavat älykkäitä suojakuori itamme, joissa on taittuvat läpät. Ne sopivat erinomaisesti handsfree-käyttöön, mutta emme suosittele niitä pienille lapsille.

Hieno valikoima näytönsuojia ja tarvikkeita

Dealy on sitoutunut tarjoamaan sinulle vain korkealaatuisia tuotteita. Siksi tarjoamme sinulle vain erittäin kestäviä näytönsuojia (kalvoa ja panssarilasi ), jotka ovat varmasti todella tehokkaita onnja tomuuden sattuessa. Huomaat, ja tä malleja ei ole paljon, mutta nämä ovat juuri ne, joita tarvitsja . Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne säilyttävät tuntoalueen herkkyyden. Suosittelemme niitä erityisesti, jos sinulla on lapsia (vaikka sinulla olisi suojus, suojakuori tai älysuojakuori ). Tutustu myös tarvikeosastoon: kaapelit, laturit, muistikortit, ulkoisja akut, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat ja telakointiasemat...). Ne sopivat täydellisesti Samsung Galaxy Tab A (2019, 8.0) -laitteen käytön, kuljja uksen, itsenäisyyden ja äänen optimointiin.

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Tiimimme vastaa kysymyksiisi ja pyyntöihisi päivittäin puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Odotamme innolla yhteydenottoasi.