13 Tuotteet

My Cover suojaa ja koristaa Google Pixel 9 Pro Fold -taittopaneelia.

Google Pixel 9 Pro Fold on paljon muutakin kuin pelkkä puhelin; se on teknologiakeskittymä, jota käytät päivittäin. Jotta saat siitä kaiken irti ja se säilyy pitkään, on tärkeää suojata se kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Laadukas suojakuori , sopiva suojakuori tai näytönsuoja ovat kaikki investointeja, jotka pitävät laitteesi uudenveroisena. Lisäksi lisävarusteet, kuten laturit, kuulokkeet tai telineet, tarjoavat parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja muokkaavat matkapuhelinkokemustasi yksilöllisemmäksi.

Google Pixel 9 Pro Fold: teknologian jalokivi

Google Pixel 9 Pro Fold on merkittävä edistysaskel taittuvien älypuhelinten alalla. Yhdistämällä Googlen ohjelmisto-osaamisen ja innovatiivisen muotoilun tämä puhelin tarjoaa ainutlaatuisen käyttökokemuksen ja edistykselliset toiminnot.

Tyylikäs ja kestävä muotoilu

  • Seuraavan sukupolven taittuva näyttö: Pixel 9 Pro Fold on varustettu laadukkaalla taittuvalla näytöllä, joka tarjoaa upean visuaalisen kokemuksen avattaessa.
  • Vankka rakenne: Puhelin on valmistettu huippumateriaaleista, jotka takaavat pitkäaikaisen kestävyyden.
  • Optimoitu sarana: sarana on suunniteltu huolellisesti niin, että se aukeaa pehmeästi, eikä näytössä ole näkyviä rypytyksiä.

Huipputason suorituskyky

  • Tensor G4 -järjestelmäpiiri: Googlen kehittämällä Tensor G4 -järjestelmäpiirillä varustettu Pixel 9 Pro Fold tarjoaa sulavaa ja reagoivaa suorituskykyä, olipa kyse sitten peleistä, moniajosta tai resursseja vaativista sovelluksista.
  • Runsaasti RAM-muistia: suuri määrä RAM-muistia tarkoittaa, että voit hallita useita sovelluksia samanaikaisesti ilman hidastumista.
  • Sisäinen tallennustila: saatavilla on eri kapasiteetteja, joten sinulla on runsaasti tilaa valokuville, videoille, sovelluksille ja tiedostoille.

Poikkeuksellinen kamera

  • Kehittynyt teknologia: Pixel 9 Pro Fold perii Pixel-sarjan erinomaiset valokuvausominaisuudet, ja tekoälyalgoritmit parantavat kuvanlaatua.
  • Tehokas optinen zoom: Kamerassa on tehokas optinen zoom, jonka avulla voit tallentaa kaukaisia yksityiskohtia huomattavan tarkasti.
  • Parannettu yötila: hämärässä otetut valokuvat ovat kirkkaampia ja yksityiskohtaisempia optimoidun yötilan ansiosta.
  • 4K-video: tallenna 4K-videoita poikkeuksellisella kuvanvakaimella.

Henkilökohtainen käyttäjäkokemus

  • Puhdas Android: Pixel 9 Pro Fold toimii puhtaalla Androidilla, joka tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän ja sujuvan käyttökokemuksen.
  • Eksklusiiviset Google-ominaisuudet: Nauti yksinoikeudella Google-ominaisuuksista, kuten Google Assistantista, Google Photosista ja Google Mapsista, jotka on optimoitu taitettavalle näytölle.
  • Säännölliset päivitykset: Google päivittää käyttöjärjestelmäänsä säännöllisesti, mikä takaa sinulle uusimmat ominaisuudet ja parhaan suorituskyvyn.

Mukava itsenäisyys

  • Tehokas akku: Pixel 9 Pro Foldin akku tarjoaa mukavan akunkeston, joten voit käyttää puhelinta koko päivän ilman lataamista.
  • Pikalataus : Pikalatauksen avulla voit palauttaa akun käyttöiän nopeasti muutamassa minuutissa.

Miten kannet suojaavat puhelinta

Google Pixel 9 Pro Fold -puhelimen suojakuori on paljon muutakin kuin vain esteettinen lisävaruste. Se suojaa älypuhelintasi olennaisesti, sillä se vaimentaa iskuja ja naarmuja. Puhelimesi haavoittuvimmat osat, kuten kulmat, reunukset ja kamera, on suojattu täydellisesti.

Kannet Dealy Google Pixel 9 Pro Fold -laitteelle

Dealy tarjoaa laajan valikoiman koteloita, joilla voit muokata ja suojata Google Pixel 9 Pro Fold -puhelintasi.

  • Klassiset rungot : Tyylikkäät ja kestävät, klassiset suojuksemme ovat saatavilla useista eri materiaaleista, kuten silikonista, muovista ja hybridistä. Ne tarjoavat tehokkaan suojan säilyttäen samalla puhelimesi muotoilun.
  • Keinonahkaiset kuoret : Jos haluat hienostuneemman ilmeen, valitse keinonahkaverhoilumme. Niissä yhdistyvät tyylikkyys ja suojaus, ja niitä on saatavana monissa eri väreissä ja kuvioissa.
  • Rungot, joissa on tuki : Videoiden katselu, videoneuvottelupuhelujen soittaminen tai puhelimen asettaminen alas on lastenleikkiä koteloissamme, joissa on integroitu jalusta.
  • Erittäin kestävät rungot: Vaativimmille käyttäjille suunnitellut erittäin kestävät kuoret tarjoavat maksimaalisen suojan iskuja, putoamisia ja naarmuja vastaan.
  • Mukautetut kuoret : Ilmaise luovuuttasi personoimalla kuori suosikkikuvillasi, kuvituksillasi tai teksteilläsi.

Dealy -suojat: monipuolinen suoja ja käytännöllisyys

Dealy -suojakuoret tarjoavat täydellisen suojan Google Pixel 9 Pro Fold -puhelimelle. Ne suojaavat puhelimen takaosan ja sivujen lisäksi myös näytön. Lisäksi niissä on usein käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten korttipidikkeet, handsfree-pidikkeet tai hihnat, joiden avulla voit kantaa puhelintasi turvallisesti ja käyttää sitä vapaasti.

Näytönsuojat: olennainen suojaus

Google Pixel 9 Pro Foldin näyttö on puhelimen herkin osa. Siksi on tärkeää suojata se karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla tai suojakalvolla. Nämä erittäin kestävät lisävarusteet vaimentavat kolhuja ja naarmuja ja säilyttävät näytön laadun.

Kaikki olennaiset lisävarusteet Google Pixel 9 Pro -taittoon

Dealy tarjoaa myös laajan valikoiman lisävarusteita, joilla täydennät laitteesi: pikalatureita, USB-C-kaapeleita, langattomia kuulokkeita, autotelineitä jne.

Laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan

Me Ma Coquessa olemme vakuuttuneita siitä, että laadun ei tarvitse tarkoittaa korkeaa hintaa. Siksi tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Dealy -palvelu

Tiimimme auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivat lisävarusteet. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.