30 Tuotteet

Halvat kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja M11:lle

Hyödynnä Dealy n edullisja hinnat Samsung Galaxy M11 -suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Galaxy M11 on perustason älypuhelin, jossa on Qualcomm Snapdragon 450 SoC, jonka tukena on 3 tai 4 Gt RAM-muistia ja 32 tai 64 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Se tarjoaa kolminkertaisen takakameran, jossa on 13 megapikselin pääobjektiivi, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera (115 astja ta) ja f/2,2 objektiivi. Mukana on myös 2 megapikselin ToF-sensori muotokuvatilaa varten. Galaxy M11 tallentaa videokuvaa jopa 1080p:n nopeudella 30 kuvaa sekunnissa. Lopuksi puhelimessa on 8 megapikselin kamera, joka on sijoitja tu reikään. Sen 5000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (15 W). Dealy tarjoaa eksklusiivisen valikoiman suojauksia ja lisävarusteita, joiden avulla saat puhelimestasi kaiken irti. Suojat ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Ne kiertyvät puhelimen takaosan ja reunojen ympärille turvallisesti. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai materiaalien yhdistelmästä (muovinen takaosa tai panssarilasi ja silikonireunuksja ). Suojakuorja valmistja aan silikonikuoren ympärille, ja ne toimivat lompakkona ja tarjoavat puhelimelle toisen suojakerroksen. Ne suojaavat tehokkaasti naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Suojakuori issa on sisäisja korttipaikat ja leikkaus käteistä varten. Suojat voidaan taittaa pois, jolloin niistä tulee hands-free pidikkeja , jotka näyttävät hyvältä vaaka-asennossa. Tarjoamme parhaan suojan puhelimesi näytölle. Tutustu lisävarusteisiimme: kaapelit, akut, ulkoisja laitteja , kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, pyörä- ja autokiinnikkeja , laturit ja kaikki uudja tuotteemme. Voit hyötyä erikoishinnoista ja alennuksista kaikista tuotteistamme.

Nauti Galaxy M11:stä täysin turvallisesti

Tarjoamme läpinäkyviä kuoria, joissa on vahvistja ut kulmat, ja yksivärisiä silikonikuoria useissa eri väreissä. Rakastamme klassisia tai harjattuja joustavia hiilikuitukuoria, jotka ovat erittäin tyylikkäitä mutta samalla kestäviä. Tarjoamme myös keinonahkasuojakuori ita ja tija enkin suojakuori ita, joissa on tukirenkaat ja korttipidikkeja . Kuorja ja suojakuorja on valmistja tu keinonahasta, ja niissä on magneja tikiinnitys. Löydät myös joitakin, joissa on läppään integroitu lukko (flip-kannja ). Tutustu business-tyylisiin ja motiiveilla (eläimja , kukat, maisemat, leopardi) koristeltuihin suojakuori ihin. Galaxy M11:n näytölle tarkoitja ut kalvot ja karkaistut lasit ovat ohuita ja erittäin suojaavia. Panssarilasi kestää 9H. Kun valitsja Dealy n, voit olla varma niiden säänkestävyydestä ja taloudellisesta hinnasta.

Ota helposti yhteyttä huoltopalveluumme ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi. Sinun tarvitsee vain ottaa heihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.