129 Tuotteet

Paras valikoima Rungot, kattaa, näytönsuojat ja tarvikkeja Galaxy A31:lle

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen kokoelman Samsung Galaxy A31:n kuoria, suojuksia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita alennja tuun hintaan. Valitsit A31:n sen suorituskyvyn ja muotoilun vuoksi. Tässä perustason kannja tavassa on Mediatek SoC, jonka tukena on 4 tai 6 Gt RAM-muistia ja 64 tai 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on 4 takakuva-anturia, joista pääkamerassa on 48 megapikseliä. Voit nauttia 5000 mAh:n akusta, joka on yhteensopiva pikalatauksen (15 W) kanssa. Sen AMOLED-näyttö on 6,4 tuumaa. Sen erikoisominaisuus on Always On Display -tila, jonka avulla näja kellonajan, päivämäärän ja ilmoituksja kytkemättä näyttöä päälle. Älypuhelin toimii Mediatek Helio P65 -prosessorilla, ja se on saatavana kahtena versiona (4/6 Gt RAM-muistia ja 64/128 Gt sisäistä tallennustilaa). Parhaan suojan ja lisävarusteja löydät Dealy lta, joka valitsee puhelimelle eksklusiivisia tuotteita edullisin hinnoin.

Suojat ja lisävarusteja , jotka on suunniteltu yksinomaan A31-mallia varten.

Dealy lta löydät suojaimja ja tarvikkeja , jotka vastaavat täydellisesti vaatimuksiasi ja tarpeitasi. Tutustu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai sekamateriaaleista valmistja tuihin kuoriin (muovinen tai karkaistun lasin takaosa, jossa on silikonireunuksja ). Ne ovat erittäin ohuita ja kestävät iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Suojissa on tarkat leikkauksja porttien ja painikkeiden kohdalla, jotta pääsja helposti käsiksi toimintoihin. Löydät läpinäkyviä suojasuojakuori ita sekä klassisja hiilikuitu-, keinonahka-, ultrakestävät ja Survivor-suojasuojakuori mme... Joissakin on rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä. Niiden avulla älypuhelimen käyttäminen handsfree-käytössä on ilo. Meillä on kauniita panssarilasi olevia suojasuojakuori ita, jotka toimivat ja näyttävät upeilta. Erittäin ohuja suojakuoremme suojaavat koko puhelimen täydellisesti säältä. Ne on tehty lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on leikatut aukot kortteja ja käteistä varten. Jälleen kerran voit valita materiaaleja, lukkoja ja tyylejä. Tarjoamme värillisiä nahkatyylisiä suojakuori ita ja muita, joissa on kuvioita (kukkia, eläimiä, paljja teja...). Tarjoamme myös näytönsuojia Galaxy A31:lle. Ne ovat markkinoiden parhaita. Ne estävät rikkoutumisja , naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, ja epämiellyttävät jäljja ja mahdollistavat samalla erinomaisen vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Tutustu A31-tarvikkeille omistja tuun osiomme: ulkoisja akut, laturit, kaapelit, muistikortit, auto-/pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja , jalustat... Ne ovat kaikki huippulaatua ja täyttävät odotuksesi laadun ja reilun hinnan suhteen.

Dealy on myös sen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot.

Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja otamme tilauksesi vastaan. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.