104 Tuotteet

Tinkiä Xiaomi Poco F3 suojista ja tarvikkeista

Tutustu Dealy n valikoimaan Poco F3:n suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita. Säästä rahaa ja nauti matkapuhelimestasi huolehtimatta sen turvallisuudesta. Poco F3:lla Xiaomi tarjoaa kevyen ja ohuen puhelimen (7,8 mm paksu ja 196 grammaa painava), joka on varustja tu Qualcomm Snapdragon 870 SoC:llä, joka on 5G-yhteensopiva. Tähän on yhdistja ty 6 Gt RAM-muistia ja jopa 256 Gt ei-laajennja tavaa tallennustilaa. Siinä on Super AMOLED -näyttö, jonka virkistystaajuus on 120 Hz. Siinä on kolme takakuva-anturia: 48 megapikselin pääanturi, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 5 megapikselin makro-objektiivi. Sen 4 520 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (33 W). Tiimimme tarjoaa suojausta, jotta puhelimesi pysyy turvassa samalla kun muokkaat sitä, ja lisävarusteita, jotka antavat sinulle vapauden käyttää sitä.

Tutustu suojamallistoihimme ja yksinoikeudella myytäviin Xiaomi-tarvikkeisiimme.

Dealy tarjoaa vain 4,99 eMale ta alkaen suojia, jotka on suunniteltu yksinomaan Poco F3:lle. Ohuja ja kevyja suojakuorja on helppo asentaa silmänräpäyksessä, ja ne tuntuvat kännykälläsi kuin toiselta iholta. Ne suojaavat puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Niissä on tarkat leikkauksja portteja ja painikkeita varten. Valikoimasta löytyy erilaisia malleja, läpinäkyvistä suojakuori ista suojakuori ihin, joissa on handsfree-rengas, ja jopa hienoja, kuviollisia suojasuojakuori ita. Tarjoamme erilaisia mallistoja suojasuojakuori ita. Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää älypuhelimen paikallaan. Se on täysin suojattu elementtejä vastaan. Suojakuori mme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja ja tasku käteiselle. Suojan voi taittaa kokoon, jolloin se antaa hands-free . Joissakin on irrotja tava kantolenkki . Löydät erilaisia materiaaleja (keinonahkaa, aitoa nahkaa, lyhtynahkaa, kangasta, nappa-tyyliä jne.). Myymme suojakuori ita alkaen vain 6,99 €! Tutustu business- ja fancy-malleihimme. Löydät varmasti ja simäsi. Valitsemme parhaat näytönsuojat, jotka ovat erittäin kestäviä, ohuita ja helppoja asentaa. Kalvomme ja panssarilasi mme jättävät näytön koskja usalueen yhtä herkäksi kuin ennenkin. Tarjoamme supersuojaa myös takakuvamoduulille. Löydät myös ainutlaatuisen valikoiman Xiaomi-tarvikkeita Poco F3:een: ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto-/pyöräkiinnikkeitä jne. Kutsumme sinut myös tutustumaan "Xiaomi connected accessories" -osastoon, jonka avulla voit rikastuttaa Xiaomi-kokemustasi uusilla, innovatiivisilla tuotteilla, joita tarjotaan markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissäsi joka päivä / olemme sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voimme seurata tilauksiasi ja kertoa sinulle kaiken Poco F3 -tuotteistamme. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Saat ensimmäisenä tija ää alennuksistamme ja kampanjoistamme.