192 Tuotteet

Suojaa Motorola Edge 50 Fusion tyylillä ja edullisesti Ma Coquen avulla!

Miksi suojata puhelimesi?

Älypuhelimesta on tullut välttämätön osa jokapäiväistä elämääsi. Se kulkee mukanasi kaikkialle ja sisältää kaikki henkilökohtaiset tietosi. Siksi on elintärkeää suojata se kolhuilta, naarmuilta ja varkauksilta. Laadukas suojakuori tai suojus auttaa sinua pidentämään laitteesi käyttöikää ja välttämään kalliit korjaukset.

Motorola Edge 50 Fusion: ainutlaatuinen älypuhelin

Motorola Edge 50 Fusionissa on tyylikäs ja moderni muotoilu. Sen kaareva lasinen takaosa ja ohuet reunukset antavat sille huippuluokan ilmeen. Älypuhelin on saatavana useissa eri väreissä, jotka sopivat jokaiseen tyyliin.

Suuri, mukaansatempaava näyttö

Motorola Edge 50 Fusionissa on suuri 6,7-tuumainen pOLED-näyttö, jossa on FHD+-tarkkuus (1080 x 2400 pikseliä) ja 144 Hz:n virkistystaajuus. Tämä näyttö tarjoaa terävän, sujuvan ja mukaansatempaavan kuvan. Se sopii täydellisesti elokuvien katseluun, pelien pelaamiseen tai internetin selaamiseen.

Tehokas prosessori

Motorola Edge 50 Fusion on varustettu Qualcomm Snapdragon 7 Gen 2 -suorittimella, joka on riittävän tehokas hoitamaan vaativimmatkin päivittäiset tehtävät. Voit pelata videopelejä, katsella HD-videoita ja käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti ilman ongelmia.

Pitkäikäinen akku

Motorola Edge 50 Fusion on varustettu 5000 mAh:n akulla. Tämä akku tarjoaa pitkän akkukeston, joten voit nauttia älypuhelimesta koko päivän lataamatta sitä. Älypuhelin on myös yhteensopiva TurboPower 68W -pikalatauksen kanssa, joten voit ladata sen nopeasti.

Suorituskykyinen kamera

Motorola Edge 50 Fusionissa on tehokas kamera, jossa on kolme sensoria:

  • 50 MP:n pääkenno, jossa on OIS
  • 13 MP:n ultralaajakulma-anturi
  • 32 MP selfie-sensori

Tämän kameran avulla voit ottaa laadukkaita valokuvia ja videoita myös hämärässä.

Suojaa Motorola Edge 50 Fusion -puhelin Dealy -suojilla

Dealy tarjoaa laajan valikoiman koteloita ja suojuksia, jotka suojaavat Motorola Edge 50 Fusion -puhelintasi ja antavat sille samalla ainutlaatuisen tyylin. Kotelomme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu tarjoamaan optimaalisen suojan iskuja, naarmuja ja pölyä vastaan.

Klassiset kuoret: olennainen suoja

Klassiset silikoni- tai TPU-kotelomme ovat täydellisiä jokapäiväiseen suojaukseen. Ne ovat ohuita ja kevyitä, ja ne tuntuvat hyvältä kädessä.

Keinonahkaiset kuoret: tyylikkään ja elegantin ilmeen luomiseksi.

Tekonahkakuoremme lisäävät tyylikkyyttä Motorola Edge 50 Fusion -puhelimeesi. Ne ovat myös erittäin kestäviä ja tarjoavat optimaalisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Karkaistut lasikuoret: äärimmäinen suoja

Panssarilasi olevat kotelomme suojaavat matkapuhelintasi naarmuilta, kolhuilta ja jopa halkeamilta. Ne ovat erittäin ohuita ja esteettisesti miellyttäviä.

Fancy rungot: ilmaise persoonallisuuttasi

Etsitkö ainutlaatuista kuorta, joka kuvastaa persoonallisuuttasi? Tutustu fantasiakuoriin, joissa on omaperäisiä kuvioita ja värejä!

Rungot, joissa on tuki: käytännöllinen ja mukava

Katso suosikkielokuviasi ja -televisiosarjoja täysin mukavasti kotelossa, jossa on integroitu jalusta.

Erittäin kestävä runko: kaikkein aktiivisimmille ihmisille

Oletko urheilun harrastaja? Valitse erittäin kestävä suojakuori , joka suojaa puhelintasi kovimmilta iskuilta.

Räätälöity kuori: luo unelmiesi kuori

Muotoile kuori yksilöllisesti valokuvalla, logolla tai suosikkilauseella.

Ma Coquen suojukset: suojaa ja käytännöllisyyttä

Suojuksemme tarjoavat täydellisen suojan Motorola Edge 50 Fusion -puhelimelle. Ne kiertyvät koko puhelimen ympärille, ja niissä on usein lokerot kortteja ja muistiinpanoja varten.

Näytönsuojat: näytön pitäminen parhaimmillaan

Suojaa näyttö naarmuilta ja kolhuilta karkaistujen lasikalvojen ja -suojien avulla. Tarjoamme myös vakoiluohjelmien torjuntaa yksityisyytesi suojaamiseksi.

Olennaiset lisävarusteet Motorola Edge 50 Fusion -laitteelle

Ma Coquelta löydät myös kaikki Motorola Edge 50 Fusion -puhelimen tarvikkeet: laturit, muistikortit, kaapelit, sovittimet, kuulokkeet, kaiuttimet, selfie-pylväät jne.

Laadukkaita tuotteita lyömättömiin hintoihin

Dealy tarjoaa korkealaatuisia tuotteita lyömättömään hintaan. Löydät varmasti täydellisen kotelon tai lisävarusteen Motorola Edge 50 Fusion -laitteellesi.

Dealy -palvelu

Teemme kaikkemme antaaksemme sinulle parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Asiakaspalvelutiimimme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja antamaan neuvoja. Tarjoamme myös nopean ja turvallisen toimituksen.

Suojaa Motorola Edge 50 Fusion tyylillä ja edullisesti Ma Coquen avulla!