381 Tuotteet

Ennakoi tulevaisuutta: valmistaudu iPhone 16 Plus -puhelimeen Dealy -koteloilla.

iPhone 16 Plus -puhelinta odotetaan innokkaasti, ja se lupaa olla todellinen teknologinen helmi. Dealy tarjoaa täydellisen valikoiman mittatilaustyönä valmistettuja lisävarusteita, joilla voit suojella tätä investointia ja muokata sen oman mielikuvasi mukaiseksi. Vaikka puhelin ei ole vielä ulkona, olemme jo valmiita tarjoamaan sinulle parasta tulevalle kumppanillesi. Lue, miten voit suojata ja parantaa iPhone 16 Plus -puhelintasi Ma Coquen avulla.

Miksi suojata iPhone 16 Plus -puhelin?

Huippuluokan älypuhelimet, kuten iPhone 16 Plus, ovat herkkiä esineitä, jotka on suojattava asianmukaisesti. Pudotukset, naarmut ja kolhut ovat jokapäiväisiä vaaroja, jotka voivat vahingoittaa puhelinta ja johtaa kalliisiin korjauksiin. Investoimalla laadukkaaseen koteloon voit pidentää puhelimesi käyttöikää ja säilyttää sen hyvän ulkonäön.

iPhone 16 Plus: mitä jo tiedämme

Vaikka virallisia tietoja on vielä vähän, huhut ja vuodot viittaavat iPhone 16:een. Puhutaan suuremmasta näytöstä ja suuremmasta kirkkaudesta, joka tarjoaa upean katselukokemuksen, sekä uudesta huippunopeasta prosessorista, joka nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle. Myös kameran pitäisi saada merkittäviä päivityksiä, suurempia sensoreita ja kehittyneitä ominaisuuksia ammattilaistasoisia valokuvia ja videoita varten.

Dealy -suojakuoret iPhone 16 Plus -puhelimelle: mittatilaustyönä valmistettu suojaus

Dealy tarjoaa laajan valikoiman koteloita, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti iPhone 16 Plus -puhelimeen. Etsitpä sitten huomaamatonta suojaa tai trendikästä lisävarustetta, löydät varmasti juuri sinulle sopivan kotelon.

  • Klassiset kuoret silikonista, muovista tai hybridistä valmistetut suojakuoret suojaavat tehokkaasti kolhuilta ja naarmuilta säilyttäen samalla puhelimen ohuen muotoilun.
  • Keinonahkaiset kuoret Jos haluat tyylikkään ja hienostuneen ulkoasun, valitse keinonahkainen kotelo. Se tuo iPhone 16 Plus -puhelimeesi hienostuneisuutta.
  • Karkaistun lasin kuoret Karkaistun lasin suojukset: erittäin kestävät, karkaistun lasin suojukset suojaavat puhelimen takaosaa tehokkaasti naarmuilta ja kolhuilta.
  • Naruilla varustetut rungot Kiristysnauhakotelot: käytännöllisissä ja houkuttelevissa kiristysnauhakoteloissa voit kuljettaa iPhone 16 Plus -puhelinta turvallisesti ja pitää sen aina käden ulottuvilla.
  • Hienot rungot Ilmaise persoonallisuuttasi kuorella, jossa on omaperäisiä, värikkäitä kuvioita.
  • Rungot, joissa on tuki Katso videoita tai videoneuvotteluita handsfree-tilassa integroidulla jalustalla varustetun kotelon ansiosta.
  • Erittäin kestävät rungot Vaativimmille käyttäjille Dealy tarjoaa vahvistettuja kuoria, jotka kestävät äärimmäisetkin olosuhteet.
  • Räätälöidyt kuoret Luo ainutlaatuinen kuori lisäämällä omia valokuvia, tekstiä tai piirroksia.

Dealy -suojat: monipuolinen suoja ja käytännöllisyys

Dealy -suojakuoret suojaavat iPhone 16 Plus -puhelimesi täydellisesti, sillä ne ympäröivät koko laitteen. Niissä on käytännölliset säilytyslokerot luottokorteille, muistiinpanoille ja henkilöllisyyspapereille.

Näytönsuojat: lisäeste

Optimaalisen suojan saavuttamiseksi älä unohda suojata iPhone 16 Plus -puhelimen näyttöä karkaistulla lasilla tai suojakalvolla. Nämä lisävarusteet säilyttävät näytön laadun ja estävät naarmuja.

Välttämättömät lisävarusteet

Koteloiden ja suojusten lisäksi Dealy tarjoaa täydellisen valikoiman lisävarusteita iPhone 16 Plus -puhelimesi personoimiseksi: latureita, kaapeleita, kuulokkeita, kaiuttimia, autotelineitä....

Osto-opas: Mikä suojakuori kannattaa valita iPhone 16 Plus -puhelimelle?

Kotelon valitseminen iPhone 16 Plus -puhelimelle voi tuntua monimutkaiselta, sillä vaihtoehtoja on niin paljon. Tässä on muutamia kriteerejä, jotka kannattaa ottaa huomioon päätöksenteon helpottamiseksi:

1. Vaadittu suojaustaso :

  • Perussuojaus Silikonikotelot: Jos etsit yksinkertaista ja tehokasta suojaa naarmuilta ja kevyiltä iskuilta, silikoni- tai muovikotelot ovat täydellisiä. Ne ovat kevyitä, joustavia ja tarjoavat hyvän pidon.
  • Parannettu suojaus Jos haluat parhaan mahdollisen suojan, valitse karkaistu lasikuori tai erittäin kestävä kuori. Nämä kuoret ovat paksumpia ja vaimentavat iskuja paremmin.
  • Integroitu suojaus Jos haluat suojata koko puhelimen, läpällä varustettu suojus on ihanteellinen. Se suojaa takapuolen ja sivujen lisäksi myös näytön.

2. Tyyli ja räätälöinti :

  • Läpinäkyvä Jos haluat korostaa iPhone 16 Plus -puhelimesi muotoilua, läpinäkyvä suojakuori on erinomainen valinta.
  • Värillinen Jos haluat hauskuutta, valitse kuori, jossa on kirkkaita värejä tai omaperäisiä kuvioita.
  • Henkilökohtainen Luo ainutlaatuinen kuori yksilöimällä se valokuvilla, teksteillä tai piirroksilla.

3. Lisäominaisuudet :

  • Integroitu tuki Kädet vapaana tapahtuvaa videon katselua tai videoneuvottelua varten suojakuori , jossa on integroitu jalusta, on erittäin käytännöllinen.
  • Korttitasku Jos haluat pitää luotto- tai käyntikortteja mukanasi, kuori, jossa on integroitu korttipidike, on ihanteellinen.
  • Naru Jos haluat välttää puhelimen katoamisen, olkanauhalla varustettu suojakuori on turvallinen ratkaisu.

4. Millainen käyttäjä olet?

  • Aktiivinen käyttäjä Jos urheilet tai olet usein liikkeellä, valitse kestävä, iskunkestävä kuori.
  • Elegantti käyttäjä iPhone 16 Plus: Jos etsit hienostunutta ulkoasua, keinonahkakotelo tai läpinäkyvä suojakuori tuo iPhone 16 Plus -puhelimesi parhaiten esiin.
  • Luova käyttäjä Jos haluat personoida esineitäsi, voit ilmaista persoonallisuuttasi personoitavalla kuorella.

Dealy laatua edulliseen hintaan

Dealy on sitoutunut tarjoamaan sinulle laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki lisävarusteemme on valmistettu tarkkaan valituista materiaaleista, jotta iPhone 16 Plus -puhelimesi saa parhaan mahdollisen suojan. Valitsemalla Ma Coquen valitset laadun, tyylin ja räätälöinnin. Valmistaudu nyt iPhone 16 Plus -puhelimesi saapumiseen valitsemalla juuri sinulle sopivat lisävarusteet.