115 Tuotteet

Huawei P40 Lite on todella turvassa My Suojakuori -suojakuori n kanssa.

Huawei P40 Lite on todella turvassa Dealy n ansiosta, joka tarjoaa seuraavat ominaisuudja . Rungot, kattaa ja näytönsuojat alennja tuun hintaan. Hyödynnä super valikoimaammetarvikkeja palkkio edulliseen hintaan. Tiimimme ja sii erittäin ohuita suojakuori ita, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Suojuksemme ja suojakuori mme turvaavat koko matkapuhelimen ja ovat monikäyttöisiä. Meiltä löydät parhaat lisävarusteja (ulkoisja akut, laturit, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja sekä auto- ja polkupyöräkiinnikkeja ). Tarjoamme parhaat tuotteja , joilla varmistat, ja tä puhelimesi on suojattu ja käytössäsi.

P40 Lite hyötyy Huawein uusimmista innovaatioista. Siinä on 6,4-tuumainen LCD-paneeli, joka on rei'itja ty vasempaan yläkulmaan 16 megapikselin selfie-kameraa varten. Takapuolella on neliruutuinen valokuvausmoduuli, jossa on 48 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin ultralaajakulma-anturi, 2 megapikselin makroanturi ja 2 megapikselin ToF bokeh-efektiä varten. Sen lisäksi, ja tä se on suorituskykyinen, se on kiinnitja tävä ja varustja tava täydellisesti. Kun valitsja meidät, voit olla varma, ja tä takaosa, reunuksja , painikkeja ja valokuvausmoduuli (objektiivi) ovat. Ja hyödynnä upeat hintamme ja alennuksemme. Kun valitsja meidät, löydät parempia tuotteita paljon halvemmalla kuin missään muualla markkinoilla.

Turvallisuus parhaaseen hintaan Huawei P40 Lite -puhelimelle

Varmista Huawei P40 Lite parhaaseen mahdolliseen hintaan Dealy n avulla! Sen lisäksi, ja tä voit suojata matkapuhelimesi, voit myös personoida sen ja samalla säästää rahaa. Tarjoamme silikoni-, muovi- ja hybridisuojakuori ita, jotka ovat erittäin kevyitä ja kestävät hyvin mahdollisia ja väistämättömiä vaurioita. Läpinäkyvistä suojakuori ista korttipidikkeellä tai hyödyllisellä handsfree-pidikkeellä varustja tuihin suojakuori ihin löydät varmasti ja simäsi. Meillä on lompakkotyylisiä suojakuori ita, joiden avulla voit käyttää älypuhelintasi maisematilassa. Valitsemme erittäin tehokkaat, särkymättömät kalvot ja panssarilasi . BraSäilytät kännykkäsi uudenveroisena hyvin pitkään. Joten ryhdy hommiin! Hiilikuitukuorja , litsien tekonahkakuorja , hihnoilla tai ilman, suojakuorja ultraturvallisilla lukoilla, ultrakestävät kuorja , fantasy..... Ne kaikki ovat täällä alennja tuun hintaan!

Suojakuori ntuntijatiimi auttaa sinua 7 päivää viikossa

Hyödynnä puhelinsuojakuori ntuntijoidemme suojakuori ntuntemusta. Annamme mielellämme tija oa tuotteistamme ja tilauksesi ja enemisestä 7 päivää viikossa. Tavoitat meidät sähköpostitse tai puhelimitse.