135 Tuotteet

Dealy : parhaat tarjouksja Sony Xperia 5 IV -suojista ja tarvikkeista.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Sony Xperia 5 IV -suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita alennja tuun hintaan. Säästät rahaa kaikissa tuotteissamme ja voit käyttää matkapuhelintasi täysin rauhassa.

Sony Xperia 5 IV:ssä on 6,1-tuumainen OLED-näyttö, jossa on 120 Hz:n virkistystaajuus, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC, 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortin avulla jopa 1 TB:iin. Kamerassa on kolme 12 megapikselin kuva-anturia: laajakulma-, ultralaajakulma- ja teleobjektiivi. Sen 5000 mAh:n akku on yhteensopiva nopean, langattoman ja käänteisen latauksen kanssa.

Me Dealy ssa myymme erittäin kestävää suojausta ja lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Pienemmät rungot

Dealy lta löydät ensiluokkaisista materiaaleista valmistja ut suojakuorja , jotka sopivat täydellisesti Sony Xperia 5 IV -puhelimesi ääriviivoihin. Ne on helppo asentaa, ja ne kestävät iskuja, naarmuja, jälkiä, kulumista ja pölyä. Pääsja silti suoraan käsiksi sen portteihin ja painikkeisiin. Valikoimassa on läpinäkyviä kuoria, hiilikuitukuituisia kuoria ja erittäin kestäviä kuoria, jotka on suunniteltu kahdella suojakerroksella. Tarjoamme myös keinonahkaisia ja aitoa nahkaa olevia suojakuoria sekä tukirenkailla varustja tuja ja kuviollisia suojakuoria. Tulja rakastamaan niitä niiden hienostuneisuudesta ja muotoilusta. Ne ovat korvaamattomia.

Erittäin kestävät, monikäyttöisja suojuksja

Suojuksemme kiinnittävät Sony Xperia 5 IV:n täysin ja tarjoavat lompakkovaihtoehtoja, joissa on sisäpuolisja korttipidikkeja ja suojus, joka muuntuu handsfree-pidikkeeksi. Voit ostaa tekonahkaisia ja aitoa nahkaa olevia malleja tarpeidesi mukaan. Jotkut ovat yksivärisiä ja toisissa on painja tuja kuvioita. Kansiamme on aitoa nahkaa, split-nahkaa, nappa- tai lychee-kuosia... Joissakin on business- tai rja roilme. Niissä on erilaisia lukituksia (kantolenkki , painonappi, magneja tilukko). Löydät esimerkiksi flip-tyylisiä kansia, joissa kiinnitys on integroitu ja uläppään.

Älä unohda näytön ja kameran suojausta

Suosittelemme, ja tä laitat kalvon tai karkaistun lasin matkapuhelimesi näytön päälle, jotta Sonyn suojaus olisi mahdollisimman hyvä. Voit myös hankkia takakameran lasiin asennja tavan karkaistun suojalasin. Se kestää hyvin iskuja ja naarmuja. Suosittelemme niitä lämpimästi.

Tulja rakastamaan lisävarusteitamme

Tarjoamme myös lisävarusteita, joiden avulla saat Sony Xperia 5 IV -puhelimestasi kaiken irti. Löydät muistikortteja, kaapeleita, ulkoisia akkuja, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- ja pyöräpidikkeitä sekä jalustoja. Ne optimoivat puhelimesi suorituskyvyn ja sopivat täydellisesti sen toimintatapaan.

Dealy n suojakuori kaspalvelu

Käyttäjäystävällisen ja turvallisen verkkosivuston lisäksi voit soittaa suojakuori kaspalveluumme milloin tahansa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä. Löydät myös sähköpostiosoitteemme "Ota yhteyttä" -osiosta. Blogimme tarjoaa sinulle mielenkiintoista tija oa. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.