182 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojaimia ja lisävarusteita Phone 14 Pro Max -puhelimelle edullisesti.

Dealy myy ainutlaatuisen valikoiman suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita iPhone 14 Pro Max -puhelimelle edulliseen hintaan. Hyödy alennuksistamme ja kilpailukykyisistä hinnoistamme kaikissa suojissa ja lisävarusteissa. iPhone 14 Pro Maxissa on 6,7-tuumainen OLED-näyttö, jossa on dynaaminen punch FaceID-tunnistimelle ja ja ukameralle. Siinä on dynaaminen virkistystaajuus 120 Hz:stä 1 Hz:iin Always on Display -näyttöä varten. Siinä on uusi 4 nm:n tekniikalla syövytja ty Apple A16 SoC ja kolminkertainen 48+12+12 megapikselin valokuvakenno, jossa on X3-teleobjektiivi ja ultralaajakulma. Dealy turvaa ja varustaa puhelimen eksklusiivisilla tuotteilla. Voit käyttää sitä täysin turvallisesti. Käytät sitä parhaissa olosuhteissa. Valitsemme markkinoiden parhaat tuotteja optimoidaksemme sen suorituskyvyn.

Erittäin kestävät rungot kaikille

Tutustu silikoni-, muovi-, panssarilasi tai sekamateriaalikuoriin (muovi- tai panssarilasi ja silikonireunuksja ), joita tarjoamme edullisesti. Ne kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne on suunniteltu liiaksi iPhone 14 Pro Max -puhelimen linjoihin, ja ne erottuvat muista ohuutensa ansiosta. Sinulla on silti suora pääsy portteihin ja toimintoihin. Löydät läpinäkyviä suojakuori ita, jotka säilyttävät matkapuhelimen muotoilun. Vahvistja uilla kulmilla tai ilman, ne tarjoavat tehokkaan ja huomaamattoman suojan. Myymme ohuita, tyylikkäitä hiilikuitusuojakuori ita, kun taas keinonahkaisja tai aidon nahan suojakuorja ovat hillittyjä. Joustavasta silikonista valmistja ut yksivärisja kuorja ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat erinomaisen otteen. Voit halutessasi valita ultrakestävän kuoren tukirenkaalla tai ilman. Niissä on kaksi suojakerrosta paksuuntamatta iPhonea. Ne kestävät hyvin säätä ja kulutusta. Olemme myös valinneja erinomaisia panssarilasi olevia suojakuori ita ja tukirenkailla varustja tuja suojakuori ita, jotka sopivat erinomaisesti handsfree-käyttöön. Löydät myös suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja , suojakuori ita, joissa on kantonauha t, ja hienoja suojakuori ita, joissa on kuvioita (eläimiä, maisemia, kasveja jne.).

Erinomainen valikoima kansia ja suojakuori ita

Kaikki suojuksemme ja suojakuori mme täyttävät turvallisuuteen ja ergonomiaan liittyvät vaatimuksesi. Ne ovat ohuita, kevyitä ja suojaavat koko matkapuhelimen naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ne on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisätiloja korteille ja käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille, kuten sja eleille. Voit ostaa suojia aidosta nahasta, keinonahasta, halkaistusta nappanahasta, lychee-efektistä, vintage-tyylistä tai kiiltonahasta. Valikoimassamme on yksivärisiä läppäkansia ja kansia, joissa on motiiveja (kasveja, eläimiä, "älä koske puhelimeeni" -sarja, mandaloita jne.). Etsitpä sitten business-tyylistä tai hienoa kantta, löydät varmasti sinulle sopivan mallin tai sopivat mallit.

iPhone 14 Pro Max -näytön ja kameran suojakalvot

Dealy sta voit myös ostaa iPhone 14 Pro Max -puhelimen näytön ja takakameran suojauksia. Näiden erittäin ohuiden ja erittäin kirkkaiden kalvojen ja karkaistujen lasien ansiosta voit olla vuorovaikutuksessa näytön kanssa ja ottaa valokuvia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Ne suojaavat erinomaisesti naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Unohdat ne hja kessä.

iPhone 14 Pro Max -lisävarusteja edullisesti

Tutustu tarjoamiimme lisävarusteisiin. Ne ovat parhaiden valmistajien suunnittelemia ja valmistamia. Voit hankkia muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, kaiuttimia, kuulokkeita, kuulokkeita ja jalustoja. Tulja ihastumaan niiden suorituskykyyn, laatuun ja edullisiin hintoihin. Laajennamme tarvikevalikoimaamme. Niiden avulla voit optimoida arvokkaan iPhonesi suorituskyvyn ja käyttää sitä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Dealy lla on myös verkkosivusto ja suojakuori kaspalveluosasto.

Dealy ssa ja vain hyödy kilpailukykyisistä hinnoista. Sivustolla on myös helppo navigoida. Se esittelee tuotteja erittäin hyvin ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tilauksesi turvallisesti. Sinulle toimitja aan myös mahdollisimman nopeasti. Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Yhteystija omme ovat tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiossa. Vastaamme kysymyksiisi tuotteistamme ja seuraamme tilauksiasi. Olemme Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa ja Tik Tokissa. Löydät myös neuvoja iPhone 14 Pro Max -suojakuori ista blogistamme. Nauti vierailustasi.