16 Tuotteet

Suojaa ja koristele Vivo Y20s -puhelimesi edulliseen hintaan Dealy lta.

Hyödy Dealy n alhaisista hinnoista ja alennuksista Vivon suojakuori issa, suojissa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Suojakuorja alkaen 4,99 € ja suojuksja alkaen 6,99 €. Vivo Y20s on perustason matkapuhelin, jossa on Qualcomm Snapdragon SoC yhdistja tynä 4 Gt RAM-muistiin ja 128 Gt tallennustilaa, jota voi laajentaa microSD-muistikortilla. Se tarjoaa 3 takakuva-anturia: 13 megapikselin kennon, 2 megapikselin makro-objektiivin ja 2 megapikselin syvyysanturin. Siinä on 5000 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (18 W). Tarjoamme puhelimelle eksklusiivista, edullista suojausta ja lisävarusteita. Ne pitävät puhelimesi turvassa, joten voit käyttää sitä täysin rauhassa. Löydät ultraohuita ja erittäin vahvoja suojakuori ita, läppäsuojakuori ita, kalvoja ja panssarilasi näytölle sekä ensiluokkaisia lisävarusteita.

Huippuluokan suojakuorja , suojuksja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Myymme suojakuori ita, jotka on mukautja tu täydellisesti Vivo Y20s -puhelimesi linjoihin ja ääriviivoihin. Ne on helppo asentaa, ja ne ovat erittäin tehokkaita iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Ne tarjoavat helpon ja suoran pääsyn matkapuhelimen portteihin ja toimintoihin. Ne on valmistja tu erittäin kestävistä materiaaleista: 100-prosenttisesti muovista tai silikonista, näiden kahden materiaalin sekoituksesta, päällekkäisestä silikonista ja muovista koostuvasta kerroksesta, joka antaa erittäin kestävän suojan, karkaistusta lasista valmistja usta takaosasta ja silikonireunoista. Jotkut ovat joustavia, toisja taas jäykkiä tai puolijäykkiä. Löydät yksivärisiä silikonisuojia, hiilikuitusuojia, keinonahkasuojia, harjattuja suojia, klassisia kirkkaita suojia ja kuviollisia suojia. Joissakin on korttipidikkeja ja toisissa handsfree-tuki, joka mahdollistaa puhelimen käytön vaakatasossa. Suojamme on suunniteltu kuoren ympärille, johon kiinnität älypuhelimesi. Tämä turvaa puhelimen takaosan ja reunuksja iskujen sattuessa ja suojaa sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojus suojaa koko älypuhelinta säältä. Löydät suojakuoria, joissa on läpällisja suojuksja , jotka ovat tekonahkaa tai aitoa nahkaa. Niitä voi käyttää myös lompakkona, sillä niissä on leikkauksja korteille ja tasku käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille. Joissakin on käytännöllinen kantolenkki , jolla voit kantaa Vivoa käsin. Tarjolla on business-tyylisiä suojakuori ita ja hienoja suojakuori ita hauskoilla kuvioilla. Löydät myös ultraohuita, erittäin kestäviä kalvoja ja panssarilasi näytön päälle. Tämä suojaa näyttöä elementeiltä ja varmistaa optimaalisen vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Lopuksi tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita, joiden avulla saat kaiken irti puhelimestasi: kaapelit, muistikortit, ulkoisja akut, laturit, selfie-jalustat, kuulokkeja , kaiuttimja , auto- ja pyöräkiinnikkeja , telakointiasemat... Voit myös hyötyä edullisista hinnoistamme ja säännöllisistä kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme.

Olemme avoinna 7 päivää viikossa auttaaksemme sinua tuotehauissa. Voimme myös seurata tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.