13 Tuotteet

Dealy : alennja ut kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja Vivo Y21s:lle

Dealy lta löydät Vivo Y21s suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat, kamerasuojat ja tarvikkeja edullisimpaan hintaan. Suojakuorja alkaen 4,99 €, suojuksja alkaen 6,99 € ja näytönsuojat alkaen 3,99 €. Vivon Y21s on keskihintaluokan älypuhelin, joka on varustja tu Mediatek Helio G80 SoC:llä yhdistja tynä 4 Gt RAM-muistiin ja 128 Gt tallennustilaan, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on kolme takakuvasensoria: 50 megapikselin laajakulmalinssi, makrolinssi ja 2 megapikselin syvyyssensori. Sen 5000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (18 W). Dealy varmistaa ja varustaa sen alennja tuun hintaan.

Alennja tu suojaus ja lisävarusteja Vivo Y21s:lle

Tiimimme tarjoaa ohuja , kevyja ja erittäin kestävät suojakuorja , jotka suojaavat Vivo Y21s -puhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Löydät läpinäkyvät suojasuojakuorja , yksivärisja silikoni- ja muovisuojasuojakuorja , tekonahkasuojakuorja ja tyylikkäät hiilikuitusuojakuorja . Hienot suojakuorja vja oavat niihin, jotka haluavat omaperäistä suojaa. Löydät "Ultra Erityiskestävä e" ja "Survivor" -suojakuorja , jotka ovat erittäin turvallisia, sillä niissä on kaksinkertainen suojakerros silikonista (sisäpuolella) ja muovista (ulkopuolella). Tarjoamme myös laajan valikoiman suojia ja läppäsuojakuori ita, jotka suojaavat kännykkääsi ja toimivat samalla lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Löydät niitä tekonahasta tai aidosta nahasta, jotka peittävät koko puhelimen ja antavat hienon, erittäin tehokkaan suojan iskuja, naarmuja, jälkiä, kosteutta ja pölyä vastaan. Jotkin suojakuorja ovat yksivärisiä ja toisja kuviollisia. Löydät business-tyylisiä suojakuori ita, joissa on sisäpuolisja korttipidikkeja . Kaikki suojasuojakuori mme ovat erittäin käytännöllisiä, sillä ne muuntuvat handsfree-pidikkeeksi, ja joissakin niistä on irrotja tava kantolenkki . Näytönsuojat, kalvot ja karkaistut lasit ovat yksinoikeudella Vivo Y21s -linjoille ja kestävät hyvin elementtejä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Ne ovat erittäin ohuita, ja tuntoalue säilyttää herkkyytensä. Löydät myös karkaistua lasikalvoa takaosan kameran kiinnittämiseen vain 5,99 €. Lisävarusteemme (muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja jne.) auttavat sinua saamaan puhelimestasi kaiken irti. Niitä on saatavana edulliseen hintaan, jotta saat kaiken irti Vivo Y21s -laitteestasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiimimme seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä numerossa 06 44 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, joten voit pysyä ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.