157 Tuotteet

Dealy : yksinoikeudella valikoima edullisia suojia ja lisävarusteita Google Pixel 6:lle.

Dealy lta löydät Google Pixel 6:lle edullisia suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia, kamerasuojia ja lisävarusteita. Tarjoamme parhaat tuotteja lyömättömiin hintoihin. Tutustu mallistoihimme! Google Pixel 6 on 207 grammaa painava älypuhelin, jossa on 6,4 tuuman FHD+ (1080 x 2400 pikseliä) -näyttö 20:9-muodossa ja 90 Hz:n virkistystaajuudella. Siinä on Google Tensor SoC ja monipuolinen kaksoiskamerasensori ultralaajakulmalinssillä. Siinä on myös "magic eraser", joka poistaa kuvista ei-toivotut elementit. Dealy lta löydät kaiken tarvitsemasi suojan ja lisävarusteja , jotta saat kaiken irti Googlesta.

Hanki Google Pixel 6 -tuotteja edullisesti

Dealy lta löydät huippulaadukasta suojausta ja lisävarusteita, joiden avulla saat kaiken irti älypuhelimestasi ja sen teknisestä suorituskyvystä. Myymme suojia, jotka on suunniteltu yksinomaan puhelintasi varten, alkaen vain 4,99 eMale ta. Ne myötäilevät puhelimen ääriviivoja ja linjoja täydellisesti, mutta antavat silti suoran pääsyn sen portteihin ja toimintoihin. Suojat on valmistja tu silikonista, muovista tai karkaistusta lasista. Jotkut on valmistja tu useista eri materiaaleista riippuen suojattavista komponenteista. Ne ovat joustavia, jäykkiä tai puolijäykkiä. Näja yksinkertaisia kuoria, monitoimikuoria (kuorja tukirenkaalla, kuorja korttipidikkeellä, kuorja olkanauhalla ) ja kuviollisia kuoria. Läppäkuorja on suunniteltu lompakoiksi, joissa on sisäpuolisja korttipidikkeja ja kansi toimii hands-free pidikkeenä. Joissakin kuorissa on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki , jonka avulla Googlea voi kantaa kädessä. Suojakuori ita löytyy tekonahasta, aidosta nahasta ja erilaisista nahoista (lychee, nappa, kuvioitu jne.). Tarjoamme tyylikkäitä suojasuojakuori ita ja kuviollisia suojasuojakuori ita niille, jotka haluavat personoida puhelimensa. Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasimme ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä). Ne estävät lasin särkymisen iskun sattuessa ja mahdollistavat samalla optimaalisen vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Löydät myös suojalinssin, joka voidaan asentaa kameran lasiin. Se suojaa antureita elementeiltä. Tarjoamme myös valikoiman lisävarusteita markkinoiden edullisimpaan hintaan. Löydät kaapelit, laturit, muistikortit, kuulokkeja , kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja , jalustat, selfie-telineja ja paljon muuta. Kun valitsja Dealy n, voit myös olla varma parhaista hinnoista ja moitteja tomasta suojakuori kaspalvelusta. Tervja uloa Dealy en!

Dealy : moitteja on suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse. Me pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua tuotteiden kanssa. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.