211 Tuotteet

Osoitteesta Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Mi 10T edulliseen hintaan

Dealy lta löydät kaikki tarvitsemasi suojauksja ja lisävarusteja edulliseen hintaan Xiaomi Mi 10T 5G:lle. Tämä 165,1 x 76,4 x 9,3 mm:n älypuhelin painaa 216 g ja siinä on 6,67 tuuman Full HD+ LCD-näyttö, jonka virkistystaajuus on 144 Hz. Siinä on myös 5G-yhteensopiva Qualcomm Snapdragon 865 SoC, jonka tukena on 8 Gt RAM-muistia ja kolminkertainen ultralaajakulmainen 64+13+5 megapikselin kamerakenno.Tarjoamme valikoiman ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka suojaavat puhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuorja ja pussit tarjoavat täydellisen suojan elementtejä vastaan. Ne on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja ylimääräinen liukutasku rahaa, sja eleitä, muistioita, lippuja jne. varten. Olemme valinneja parhaat näytönsuojat (kalvo ja panssarilasi ) rikkoutumisen ja naarmujen estämiseksi. Koskja usalue on edelleen yhtä herkkä kuin ennenkin. Näiden suojausten avulla voit säilyttää puhelimesi pitkään ja myydä sen helpommin. Tutustu lisävarusteisiimme: muistikortit, laturit, ulkoisja akut, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja . Ne optimoivat puhelimesi autonomian, säilytyksen, äänen ja kuljja uksen. Ne ovat tyylikkäitä, ergonomisia ja helppoja säilyttää.

Voit muokata Mi 10T:tä yksilöllisesti

Meillä on silikonia tai yksivärisiä muovisuojakuori ita, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja liukumattomia. Jos haluat säilyttää matkapuhelimesi alkuperäisen muotoilun, suosittelemme valitsemaan joustavan tai jäykän läpinäkyvän kuoren. Tarjoamme myös klassikkojamme: hiilikuitukuorja , Ultra Erityiskestävä , Survivor, tukirenkaalla varustja ut kuorja tai nahkajäljitelmät. Jotkin kuorja on valmistja tu 9H karkaistusta lasista (takapuolella) ja silikonista (reunoilla). Tarjoamme suojuksia ja suojakuori ita keinonahasta, aidosta nahasta ja aidosta halkaisunahasta. Ne ovat klassisia tai kuvioilla koristeltuja, erittäin kestäviä ja erittäin käytännöllisiä jokapäiväiseen käyttöön. Löydät yksivärisiä suojasuojakuori ita useissa eri väreissä, jotka sopivat erinomaisesti ammattilaisille. Suosittelemme tutustumaan eri sävyihin, sillä ne vaihtuvat kannesta toiseen.

Voit soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18.

Suojakuori kaspalvelutiimimme on paikalla joka päivä auttaakseen sinua ja sinnöissäsi ja seuratakseen tilauksiasi. Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestiä (06 44 64 64 68 65). Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.