137 Tuotteet

Dealy : parhaat tarjouksja Sony Xperia 1 IV -suojista ja tarvikkeista.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman Sony Xperia 1 IV -suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita erikoistarjouksena. Voit käyttää matkapuhelintasi täysin rauhassa ja hyötyä edullisista hinnoistamme. Sony Xperia 1 IV on IP68-luokiteltu puhelin, jossa on 6,5 tuuman 4K HDR OLED -näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC yhdistja tynä 12 Gt RAM-muistiin ja 256 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla, sekä 5000 mAh akku. Kamerassa on neljä sensoria, joista kolme on 12 megapikseliä: laajakulma-, ultralaajakulma- ja teleobjektiivi optisella zoomilla (85-125 mm) sekä ToF-sensori.

Dealy tarjoaa ohuita ja kestäviä suojasuojakuori ita ja lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tutustu eksklusiivisiin tuotteisiimme kännykkääsi.

Edullinen suojaus ja lisävarusteja Sony Xperia 1 IV:lle

Tiimimme valitsee ensiluokkaisja tuotteja , joiden avulla voit käyttää puhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Puhelimesi on täydellisesti suojattu ja varusteltu. Löydät kaiken tarvitsemasi ilman lisäkustannuksia.

Erittäin kestävien runkojen valikoima

Tutustu tuoteselosteisiimme ja löydät vankoista materiaaleista valmistja ut suojakuorja . Ne mukautuvat täydellisesti matkapuhelimesi ääriviivoihin ja suojaavat sitä iskuilta, naarmuilta, jäliltä, kulumiselta, kosteudelta ja pölyltä. Pääsja silti käyttämään sen portteja ja toimintoja.

Myymme läpinäkyviä runkoja, hiilikuiturunkoja ja "erittäin kestäviä" runkoja, joissa on kaksi suojakerrosta. Olemme myös kehittäneja valikoiman kuoria, joissa on tukirenkaat. Sen lisäksi, ja tä ne ovat erittäin kestäviä, niiden avulla voit käyttää puhelintasi handsfree-periaatteella parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Voit ostaa myös kuoria, joissa on korttipidikkeja , ja hienoja kuoria, joissa on motiiveja. Valitsitpa minkä suojakuori n tahansa, voit olla varma, ja tä matkapuhelimesi on täysin turvassa.

Kannja ja suojakuorja kaikille

Suojakuorja pitävät Sony Xperia 1 IV -puhelimesi täysin turvassa ja tarjoavat samalla vaihtoehtoja, kuten sisäpuolisen korttipidikkeen, irrotja tavan kantolenkki n ja kannen, joka voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi. Voit ostaa tekonahkaisia ja aidosta nahasta valmistja tuja suojakuori ita, jotka ovat ohuita ja hyvin säänkestäviä. Jotkut ovat yksivärisiä, toisissa on painja tuja kuvioita.

Tarjoamme yrityssuojia nappa- tai lychee-halkonahasta, klassiseen tyyliin, vintage-käsittelyllä tai kiilto- tai mattapintaisena. Läppäkansissamme on manuaalisja lukot, joilla voit personoida pussin: kantolenkki , painonappi, magneja tilukko, niittityyli. Löydät myös läppäkannja , joissa sulkimja on integroitu kanteen. Laajennamme valikoimaamme kansia, joissa on kehitja tyjä lompakkotoimintoja.

Näytön ja kameran suojat

Suosittelemme, ja tä laitat älypuhelimesi näytön päälle kalvon tai panssarilasi , jotta Sonyn suojaus olisi mahdollisimman hyvä. Ne ovat erittäin suojaavia ja vuorovaikutteisuus sovellusten kanssa on optimaalista.

Löydät myös panssarilasi olevan suojalinssin, joka voidaan asentaa takakameran lasiin. Se on erittäin tehokas kolhuja ja naarmuja vastaan.

Eksklusiivisja lisävarusteja

Valitsemme myös lisävarusteja , jotka maksimoivat Sony Xperia 5 IV:n käytön. Voit ostaa muistikortteja, kaapeleita, ulkoisia akkuja, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä sekä jalustoja. Tarjoamme säännöllisesti uusia tuotteita, joiden avulla saat kaiken irti matkapuhelimestasi. Kaikki tarvikkeemme ovat saatavilla alennja tuun hintaan.

Dealy lla on myös oma verkkosivusto, suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot.

Tulja rakastamaan verkkosivustoamme, jossa on laadukkaat tuotekuvauksja ranskaksi. Voit tehdä ostoksesi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja täysin turvallisesti. Toimitamme tuotteja mahdollisimman nopeasti.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla (katso "Ota yhteyttä"). Kehitämme myös blogiamme antaaksemme sinulle käytännön tija oa. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi.