7 Tuotteet

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman halpoja suojauksia ja lisävarusteita ZTE Axon 30 5G -puhelimelle.

Hyödy Dealy n alhaisista hinnoista ja alennuksista ZTE Axon 30 5G -kuorissa, -suojissa, -suojakuori issa, -näytönsuojissa/kamerasuojissa ja -tarvikkeissa. Kuorja alkavat 4,99 €, läppäkannja 6,99 € ja näytönsuojat vain 3,99 €. ZTE:n Axon 30 5G on 161,5 x 73 x 8 mm:n älypuhelin, joka painaa 188 g. Siinä on 6,67 tuuman AMOLED-näyttö, jonka resoluutio on 1080 x 2400 ja 395 ppi. Siinä on 16 megapikselin kamera selfieitä varten, ja takakamerassa on neljä sensoria, mukaan lukien 64 megapikselin pääkamera. Akku on 4600 mAh. Tiimillämme on ainutlaatuinen valikoima suojaimia ja lisävarusteita, jotta voit käyttää puhelinta haluamallasi tavalla. Tutustu eksklusiiviseen supervalikoimaamme.

Markkinoiden halvin suojaus ja lisävarusteja

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia, kamerasuojia ja tarvikkeita parhaaseen hintaan. Valitsemme eksklusiivisia tuotteita, joiden avulla voit käyttää älypuhelintasi täysin rauhassa ja turvallisesti. Suojakuorja , joiden hinnat alkavat vain 4,99 eMale ta, ovat erittäin ohuita, erittäin vahvoja ja kevyitä. Ne suojaavat puhelimen takapuolta, reunoja ja painikkeita jättäen samalla helpon ja suoran pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Tarjolla on läpinäkyviä suojasuojakuori ita, kuviollisia suojasuojakuori ita, suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja tai käytännöllinen tukirengas handsfree-käyttöä varten. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuorja , joissa on kaksi suojakerrosta, ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat maksimaalisen suojan äkillisen iskun sattuessa. Suojasuojakuori mme ja läppäsuojakuori mme suojaavat koko ZTE Axon 30:n naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Nautit eksklusiivisesta valikoimasta business-tyylisiä suojakuori ita edulliseen hintaan. Löydät yksivärisiä nahka- tai keinonahkaisia suojasuojakuori ita, hienoja suojakuori ita (eläimillä, kasveilla, leopardinahkaiseen tyyliin...), monikorttitaskuja, jotka toimivat lompakkona ja tärkeimpänä jokapäiväisenä asusteena. Kalvomme ja panssarilasi suojaavat puhelimesi näyttöä. Ne alkavat vain 3,99 eMale ta. Löydät myös puhelimen takakameramoduulin panssarilasi suojaavan linssin vain 5,99 €:lla. Lisävarusteemme maksimoivat Axon 30 -puhelimesi suorituskyvyn. Tarjoamme parhaiden valmistajien suunnittelemia ja valmistamia kaapeleita, ulkoisia akkuja, latureita, muistikortteja, kuulokkeita, kaiuttimia ja kuulokkeita. Tutustu suojaimiin ja tarvikkeisiin ja hyödynnä alennja ut hinnat kaikissa malleissa.

Ma suojakuori tarjoaa nopeaa ja suojakuori ntuntevaa suojakuori kaspalvelua

Olemme käytja tävissänne auttaaksemme teitä tutkimuksissanne ja seurataksemme tilauksianne. Sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.