116 Tuotteet

My Suojakuori tarjoaa parhaan valikoiman suojaa ja lisävarusteita alennuksella Oppo Reno 8 Pro -puhelimelle.

Dealy lta löydät kuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja Oppo Reno 8 Pro -puhelimelle alennja tuun hintaan. Tutustu parhaaseen valikoimaan varustautuaksesi mahdollisimman hyvin.

Oppo Reno 8 Pro -puhelimessa on 6,7 tuuman AMOLED-näyttö, jossa on 120 Hz:n virkistystaajuus ja jonka voimanlähteenä on Mediatek Dimensity 8100 MAX SoC yhdessä 8 Gt RAM-muistin (laajennja tavissa) ja 256 Gt tallennustilan kanssa. Takakamerassa on 3 sensoria: 50 megapikselin laajakulmalinssi, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 2 megapikselin makrolinssi. Sen 4 500 mAh:n akku on SuperVOOC 80W -pikalatausyhteensopiva.

Tiimimme valitsee puhelimesi turvallisuuden ja sujuvan toiminnan kannalta välttämättömät suojaimja ja lisävarusteja . Voit myös hyötyä reilusta hintapolitiikastamme.

Erittäin kestävät rungot kaikille

Dealy sta voit ostaa mittatilaustyönä tehtyjä suojuksia, jotka myötäilevät puhelimesi linjoja kuin toinen iho. Ne suojaavat Oppo Reno 8 Pro -puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Pääsja silti suoraan käsiksi painikkeisiin ja portteihin.

Löydät yksivärisiä silikonisuojia, jotka erottuvat ohuuudestaan ja tarjoavat erinomaisen pidon. Läpinäkyvät kuoremme, vahvistja uilla kulmilla tai ilman, tarjoavat loistavan suojan säilyttäen samalla puhelimen muotoilun. Tulja pitämään klassisista hiilikuitu- ja harjattua hiilikuitua olevista kuoristamme, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Ne ovat ihanteellisia ammattikäyttöön.

Erittäin kestävät kuorja tarjoavat optimaalisen suojan äkillisen iskun sattuessa. Ne koostuvat kahdesta suojakerroksesta ja ovat ihanteellisja ulkoiluun. Löydät myös suojakuori ita, joissa on korttipidike, ja suojakuori ita, joissa on irrotja tava pidike puhelimen handsfree-käyttöä varten.

Monikäyttöisja kannja

Selaamalla Oppo Reno 8 Pro -puhelimen suojasuojakuori iden kategoriaa voit valita suojakuori n, joka suojaa koko puhelinta säältä. Se on turvassa iskun sattuessa sekä naarmuilta, jäliltä, pölyltä, kylmältä ja kosteudelta. Säilytät suoran pääsyn portteihin ja toimintoihin. Suojat on suunniteltu lompakoksi, jossa on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Kannja voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi, jotta niitä voidaan käyttää optimaalisesti vaakatasossa.

Valikoimamme Oppo Reno 8 Pro -suojakuori ita tarjoaa suojaa nahkajäljitelmästä ja aidosta nahasta. Löydät kaksivärisja , kuvioidut, lychee- ja nappa-kuorja . Joissakin suojakuori issa on mattapinta, kun taas toisja ovat lakattuja. Tulja rakastamaan niitä niiden ergonomian ja tyylin vuoksi.

Suojaa Oppo Reno 8 Pro -puhelimen näyttö ja kamera.

Tarjoamme myös suojan puhelimen näytölle (kalvo ja panssarilasi ) ja kameralle (panssarilasi ). Erittäin ohuja lasit suojaavat puhelintasi elementeiltä (iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä). Vuorovaikutus sovellusten kanssa ja valokuvien laatu on täydellinen.

Ensiluokkaisja lisävarusteja edulliseen hintaan

Oppo Reno 8 Pro -puhelimesi tarvitsee useita lisävarusteita, jotta se toimii moitteja tomasti. Tarjoamme muistikortteja, kaapeleita, latureita, ulkoisia akkuja, kaiuttimia, kuulokkeita, korvakuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä... Ne kaikki on suunniteltu optimoimaan puhelimesi suorituskyky. Lataaminen, kuljja taminen, tiedonsiirto ja kuuntelu sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Pystyt arvostamaan matkapuhelimesi ominaisuuksia täysin ja hyötymään markkinoiden parhaista hinnoista. Nauti vierailustasi.

Suojakuori kaspalvelumme on tehokasta

Kun olja tehnyt tutkimuksesi, voit tehdä ostoksesi täysin turvallisesti. Hyväksymme useimmat maksutavat. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Jos haluat lisätija oja tai voit seurata tilauksiasi, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Olemme avoinna 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Olemme Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme.