139 Tuotteet

Lähteesi Galaxy A42 5G kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja edulliseen hintaan.

Dealy lta löydät Samsung Galaxy A42 5G -puhelimen suojauksen ja lisävarusteja alennja tuun hintaan. Tämä matkapuhelin tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. Siinä on 6,6 tuuman Super Amoled -näyttö ja Snapdragon-suoritin, joka on varustja tu 5G:lle tarkoitja ulla X52-modeemilla. Matkapuhelimessa on 4 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa (laajennja tavissa 1 Tt:hen microSD-muistikortilla). Valokuvamoduulissa on 48 megapikselin pääkenno, 8 megapikselin ultralaajakulma, 123° FOV, muotokuvakenno ja makrolinssi. Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat suojakuorja , suojuksja ja näytönsuojat. Tarjoamme erittäin ohuita ja erittäin kevyitä suojakuori ita. Ne suojaavat älypuhelimen takaosaa ja reunoja iskujen sattuessa, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kannja ja suojakuorja tarjoavat täydellisen suojan elementtejä vastaan. Ne on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on korttipidikkeja ja liukutasku rahaa ja pieniä suojakuori kirjoja varten. Olemme valinneja näytönsuojat (kalvo ja panssarilasi ) estämään näytön rikkoutumisen, lasin ja naarmut. Tutustu lisävarusteisiimme: muistikortit, laturit, ulkoisja akut, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja . Niiden avulla voit maksimoida matkapuhelimesi autonomian, äänenlaadun, säilytyksen ja kuljja uksen.

Samsung Galaxy A42 5G heijastaa tyyliäsi

Tarjoamme suojakuorja , jotka tekevät puhelimestasi yksilöllisen ja tekevät sinusta itsesi näköisen. Löydät yksivärisja silikonisuojat, jotka ovat liukumattomia. Läpinäkyvien avulla voit säilyttää matkapuhelimesi muotoilun. Tarjoamme klassikkojamme (hiilikuitu, Survivor, Ultra Erityiskestävä , Lychee-keinonahka), jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja säänkestäviä. Tulja myös pitämään 9H-karkaistusta lasista ja silikonisuojakuori istamme. Ne ovat poikkeuksellisia! Tutustu nahkajäljitelmästä tai aidosta nahasta valmistja tuihin suojiin, jotka ovat ohuita ja kevyitä. Niitä on saatavana kantolenkki lla tai ilman kantolenkki a. Ne turvaavat älypuhelimesi tyylillä. Suosittelemme tutustumaan kaikkiin värivaihtoehtoihin. Tarjoamme myös laajan valikoiman eläinsuojakuori ita (kissat, koirat, sudja , pandat...) ja suojakuori ita täynnä värejä ja fantsuojakuori a. Teemme huolellisen valikoiman yksivärisiä suojasuojakuori ita useissa houkuttelevissa väreissä. Valitsemalla Dealy n voit olla varma, ja tä voit nauttia Samsungistasi täysillä joka päivä.

Tavoitat helposti suojakuori kaspalvelutiimimme

Älä epäröi soittaa meille (09 75 18 78 18) tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.