56 Tuotteet

Xiaomi Mi 10 Lite on täydellisesti suojattu ja varustja tu lisävarusteilla.

Hyödynnä superhinnat Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Xiaomi Mi 10 Lite ja saat hyvän tarjouksen. Xiaomi Mi 10 Lite sopii täydellisesti ensimmäiseksi rja keksi 5G:hen. Hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta omaksut tämän ainutlaatuisen puhelimen ja olja valmis tulevaisuuden verkkoon. 5G-yhteensopivuuden lisäksi Mi 10:ssä on 6,57-tuumainen näyttö Full HD+ -tarkkuudella, Qualcomm Snapdragon 765G SoC, jonka tukena on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia ja nelinkertainen ultralaajakulmainen kamerakenno. Voimme sanoa, ja tä matkapuhelin tarjoaa erittäin hyvän autonomian, monipuolisuuden suorituskykyisessä valokuvauksessa ja on samalla yhteensopiva tulevan verkon kanssa. Dealy valitsee parhaat suojauksja , jotta voit turvata älypuhelimesi haluamallasi tavalla. Et tule uskomaan hintoihimme!

Eksklusiivinen suojaus ja lisävarusteja Mi 10 Litelle

Kaikki suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat ja linssit on suunniteltu yksinomaan Xiaomi Mi 10 Lite -puhelimelle. Valitsemme suojakuorja , jotka ovat ohuita, kevyitä ja erittäin kestäviä. Ne myötäilevät puhelimen linjoja ja ääriviivoja täydellisesti ja tuntuvat kuin toiselta iholta. Suojuksemme on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Älypuhelimesi saa kaksinkertaisen suojan ja on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman, jotta jokainen voi löytää tarpeisiinsa sopivat mallit. Valitsemme myös parhaat näytönsuojat. Valitsitpa sitten kalvon tai karkaistun lasin, näyttösi on täysin turvassa, eikä lasi naarmuunnu käytön myötä. Tutustu lisävarusteisiimme: tarjoamme latureita, kaapeleita, ulkoisia akkuja, kaiuttimia, kuulokkeita, auto-/pyöräkiinnikkeitä ja paljon yllätystuotteita, jotka saavat sinut rakastamaan Xiaomiasi vielä enemmän!

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissä 7 päivää viikossa.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Vastaamme viesteihisi mahdollisimman nopeasti ja pystymme toimittamaan sinulle tilaustesi seurannan.