186 Tuotteet

Dealy tarjoaa yksinomaisen ja edullisen valikoiman suojauksia ja lisävarusteita Xiaomi 11T: lle.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman alennja tuja suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia / kamerasuojia ja lisävarusteita Xiaomi 11T:lle. Voit hyötyä markkinoiden alhaisimmista ja houkuttelevimmista hinnoista eksklusiivisille, korkealaatuisille tuotteille. Xiaomi 11T on älypuhelin, jonka voimanlähteenä toimii MediaTek Dimensity 1200 SoC, jonka tukena on 8 Gt RAM-muistia. Siinä on 5000 mAh akku ja kolminkertainen 108+8+5 megapikselin kamera. Sen 6,67-tuumainen AMOLED-näyttö on HDR-yhteensopiva. Loistava puhelin, joka tarvitsee hyvän suojan ja räätälöidyt lisävarusteja . Tiimimme valitsee suojan ja lisävarusteja niin, ja tä voit käyttää puhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla. Suojakuorja alkavat 4,99 eMale ta ja suojakuorja 6,99 eMale ta. Voit ostaa kalvon 3,99 €:lla ja takakameramoduulin suojalinssin vain 5,99 €:lla. Suojuksemme kiertyvät puhelimen takaosan ja reunojen ympärille ja tuntuvat kuin toiselta iholta. Niitä on saatavana silikonina, muovina, karkaistuna lasina tai materiaalien yhdistelmänä (muovinen takaosa tai panssarilasi ja silikonisja reunuksja /puskurimainen suoja). Läppäkannja on rakennja tu ohuen, erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on korttipidikkeja ja tasku käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Niiden kannen voi taittaa kokoon käytännölliseksi ja turvalliseksi handsfree-pidikkeeksi. Näja myös ensiluokkaisia lisävarusteita juuri Xiaomiasi varten. Tarjoamme muistikortteja, kaapeleita, ulkoisia akkuja, tukirenkaita, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja, pyörä- ja autokiinnikkeitä, latureita ja päivitämme valikoimaamme säännöllisesti uusimmilla tuotteilla.

Hyödynnä Dealy -tarjouksja kaikista Xiaomi 11T -tuotteista.

Tarjoamme läpinäkyviä suojakuori ita, joiden avulla voit säilyttää puhelimesi alkuperäisen muotoilun ja suojata sitä samalla. Löydät myös yksivärisiä silikonisuojakuori ita, "Survivor"- ja "Ultra Erityiskestävä "-suojakuori ita, joissa on kaksi peräkkäistä suojakerrosta, sekä suojakuori ita, joissa on handsfree-tukirengas tai näppärä korttipidike jokapäiväiseen käyttöön. Taipuisasta tai harjattua hiilikuitua, keinonahkaa tai panssarilasi olevat kuoremme ovat myös erittäin säänkestäviä ja tyylikkäitä. Sinun ei tarvitse huolehtia kolhuista, naarmuista, jäljistä tai pölystä. Kuoremme ja läppätaskumme on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta. Niissä on käytännöllinen lukko, joka takaa optimaalisen matkapuhelimen turvallisuuden. Myymme flip-tyylisiä kuviollisia suojakuori ita ja tyylikkäitä yksivärisiä taskuja. Valitsemamme kalvot ja panssarilasi suojaavat 11T:n koko näytön. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne estävät lsuojakuori räjähtämästä äkillisessä iskussa, ja koskja usalue pysyy herkkänä. Myös valokuvamoduuli on täysin turvassa myymämme karkaistun lasin avulla lyömättömään hintaan. Kun luotat meihin, hyödyt myös tehokkaasta ja ystävällisestä suojakuori kaspalvelusta.

Dealy , sen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Suojakuori kaspalvelumme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seuraa tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) ja sähköpostitse (verkkosivujemme Yhteystiedot-osio). Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme ja uutisistamme.