118 Tuotteet

Dealy tarjoaa suuren valikoiman suojaimia ja lisävarusteita edulliseen hintaan Samsung Galaxy A22 4G:lle.

Hyödynnä Dealy n tarjouksja Samsung Galaxy A22 4G -suojista, -suojakuori ista, -näytönsuojista ja -lisävarusteista ja saat hyviä tarjouksia. Suojakuorja alkaen 4,99 €, suojuksja alkaen 6,99 € ja näytönsuojat alkaen vain 3,99 €! Samsung Galaxy A22 4G:ssä on 6,4-tuumainen AMOLED-näyttö, jossa on 90 Hz:n virkistystaajuus ja joka saa virtansa 5000 mAh:n akusta ja 64 Gt:n laajennja tavasta tallennustilasta. Kameramoduulissa on 48 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin laajakulmasensori ja kaksi muuta 2 megapikselin objektiivia muotokuvia ja makroja varten. Sen käyttöjärjestelmänä on Android 11, jossa on One UI 3.1 -päällekkäiskäyttöliittymä. Dealy esittelee markkinoiden parhaat suojauksja ja lisävarusteja . Olemme tehneja monipuolisen valikoiman, jotta jokainen voi löytää ja simänsä tuotteja puhelimensa personoimiseksi. Valitsitpa mitä tahansa, voit olla varma, ja tä emme koskaan tingi tuotteidemme laadusta ja turvallisuudesta.

Laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan Samsung Galaxy A22:lle

Tiimimme löytää suojauksen, joka vastaa tarpeitasi turvallisuuden ja muotoilun suhteen. Voit valita suojakuori n, joka sopii älypuhelimesi ääriviivoihin kuin toinen iho. Ohuiden ja kevyiden suojakuori iden avulla vältät rikkoutumisen riskin iskun sattuessa, naarmut, jotka heikentäisivät matkapuhelimen arvoa, pölyn, joka voi häiritä suojakuori nmukaista toimintaa, ja merkit, jotka muuttuvat liukkaiksi. Läppätaskumme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka toimii ensimmäisenä suojalinjana. Yhdessä suojuksen kanssa ne tarjoavat matkapuhelimelle täydellisen suojan. Suojakuorja toimivat myös lompakkoina, joissa on korttipidikkeja ja tasku käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille. Eksklusiivisja Galaxy A22 4G -läppäkuorja toimivat myös handsfree-telineenä, joka mahdollistaa optimaalisen käytön vaakatasossa. Voit suojata matkapuhelimesi näytön erittäin kestävällä kalvolla tai karkaistulla lasilla. Nämä on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Koskja usalue on optimaalinen ja vuorovaikutteisuus miellyttävää ja nopeaa. Vain 5,99 eurolla myydään myös erittäin kestävä panssarilasi sisältävä suojalinssi matkapuhelimen takakuvamoduulille. Tutustu lisävarusteisiimme (muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaapelit, auto-/pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja ...), joiden avulla voit varustautua haluamallasi tavalla. Tulja hämmästymään alennja uista hinnoistamme, kampanjoistamme ja alennuksistamme!

Voit luottaa Dealy n suojakuori kaspalveluun joka päivä.

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme saadaksesi lisätija oja tuotteistamme ja seurataksesi tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian (katso tämän verkkosivuston kohta "Ota yhteyttä"). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme. Nauti vierailustasi Dealy ssa!