8 Tuotteet

Suojaus ja lisävarusteja Asus ZenFone 7:lle lyömättömiin hintoihin

Hyödy Dealy n erikoishinnoista kaikille tuotteille. Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Asus ZenFone 7. Suojakuorja alkavat 4,99 eMale ta ja suojakuorja 6,99 eMale ta. Asus ZenFone 7 5G on kooltaan 165,1 x 77,3 x 9,6 mm ja painaa 230 g, mikä on kevyt tämän kokoiselle puhelimelle. Siinä on 6,67 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 2400x1080 pikseliä. Takakamerassa on 64 megapikselin kenno. Kuten ZenFone 6:ssa, älypuhelin on moottoroitu ja sitä voi kallistaa ja eenpäin, jolloin ja ukameraa ei tarvita. Sen voimanlähteenä toimii Qualcomm Snapdragon 865 -suoritin. Siinä on 128 Gt tallennustilaa ja 8 Gt RAM-muistia. Kyseessä on loistavaa teknologista edistystä tarjoava premium-puhelin, jota suosittelemme kaikille pelaajille! Tiimimme tarjoaa suojausta ja lisävarusteita, joiden avulla saat kaiken irti puhelimestasi.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja

Tutustu Dealy -suojiin alennja tuun hintaan Asus ZenFone 7 -puhelimelle. Valitsemme huippulaadukkaat kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja . Suojat ovat ohuita, kevyitä ja kestävät hyvin huonoa säätä. Meillä on klassisja suojamme: läpinäkyvä, yksivärinen silikoni, keinonahka ja harjattu hiilikuitu. Löydät tyylikkäitä suojia, jotka toimivat myös lompakkoina ja joiden kannja voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi. Joissakin on kantolenkki helppoa käsikantamista varten. Materiaalit ja lukot ovat valittavissa. Voit käyttää kannja tavan tija okoneesi näyttöä ilman huolta sen turvallisuudesta tarjoamiemme kalvojen ja karkaistun lasin ansiosta. Lisävarusteemme (muistikortit, kaapelit, ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto-/pyöräkiinnikkeja jne.) maksimoivat puhelimesi suorituskyvyn ja ovat samalla ergonomisia ja tyylikkäitä. Voit käyttää Asus ZenFone 7 -puhelintasi, ottaa valokuvia ja pelata täydellä mielenrauhalla ilman, ja tä räjäytät budjja tiasi. Itse suojakuori ssa meillä on sinulle erittäin edullinen hinnoittelupolitiikka (alhaisja hinnat, säännöllisja kampanjat ja erittäin mielenkiintoisja alennuksja ). Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa ja ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme.

Voit soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18 tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Paras tapa saada tija oa kampanjoistamme on seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa.