179 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojauksia ja lisävarusteita iPhone 14 Plus -puhelimelle alennja tuun hintaan.

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman runkoja, suojuksia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita iPhone 14 Plus -puhelimelle alennja tuun hintaan. Säästä rahaa ja nauti matkapuhelimesi ainutlaatuisesta suorituskyvystä. iPhone 14 Plussassa on 6,7 tuuman OLED-näyttö 60 Hz:n taajuudella. Se tarjoaa uudja 12 megapikselin ja u- ja takakamerat, joissa on optimoitu ohjelmistokäsittely ja akun kesto. Se korvaa iPhone 13 minin täysin erilaisella kokoonpanolla. Saatavana useissa eri väreissä. Dealy suojaa ja varustaa älypuhelimesi eksklusiivisilla tuotteilla. Löydät täydellisen valikoiman suojakuori ita, suojuksia, suojasuojakuori ita ja lisävarusteita edulliseen hintaan, jotta voit käyttää iPhone 14 Plus -puhelintasi täysin rauhassa. Kutsumme sinut tutustumaan suojakuori iden, suojusten, näytönsuojien, kamerasuojien ja lisävarusteiden valikoimaamme.

Erittäin kestävät suojakuorja iPhone 14 Plus -puhelimen yksilölliseen käyttöön

Tarjoamme kuorja silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai sekamateriaaleista (muovi- tai panssarilasi ja silikonireunuksja ). Ohuja ja kevyja kuorja kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne on suunniteltu myötäilemään matkapuhelimen linjoja, ja niistä tulee kuin toinen iho. Ne erottuvat tyylikkyydellään ja antavat suoran pääsyn portteihin ja toimintoihin. Löydät esimerkiksi läpinäkyviä suojuksia, jotka säilyttävät puhelimen muotoilun. Vahvistja uilla tai vahvistja uilla kulmilla tai ilman, ne tarjoavat erinomaisen pidon ja ovat erittäin huomaamattomia. Löydät myös hiilikuitusuojakuori ita, keinonahkasuojakuori ita, erittäin kestäviä suojakuori ita ja suojakuori ita, joissa on tukirengas ja/tai korttipidike. Esittelemme näissä monikäyttöisissä malleissa joitakin uusia ominaisuuksia. Kahden suojakerroksen lisäksi niissä on liukuva kamerasuoja sekä yhdistja ty pidike- ja korttipidinvaihtoehto. Joustavasta silikonista valmistja ut yksivärisja kuorja ovat niille, jotka ja sivät hyvää otja ta ja värikästä suojaa. Myymme myös kirkkaita, erittäin suojaavia karkaistun lasin suojakuori ita. Jos ja sit hieman erilaista suojaa, voit valita hienot, kuvioidut kuorja . Ne ovat ohuita ja kevyitä, mutta kestävät kuitenkin hyvin elementtejä.

Suorituskykyisja kannja ja suojakuorja

Tarjoamamme suojuksja ja pussit vastaavat tarpeisiisi suojan ja ergonomian osalta. Itse suojakuori ssa ne on suunniteltu käytännölliseksi lisävarusteeksi kaikkiin päivittäisiin toimintoihin. Ne ovat ohuita ja suojaavat koko matkapuhelimen naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ne on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on korttipidikkeja ja tasku rahaa tai suojakuori kirjoja, kuten laskuja tai muistioita varten. Suojat on suunniteltu niin, ja tä ne voi muuntaa handsfree-pidikkeeksi. Tarjolla on erilaisia materiaaleja, jotka kaikki ovat yhtä suojaavia. Suojakuori iden lukot ja tyylit ovat erilaisia, joten voit valita juuri haluamasi mallin. Tarjoamme suojasuojakuori ita aidosta nahasta, keinonahasta, halkaisunahasta, nappa-, litsi-, vintage- tai kiiltonahasta. Voit ostaa yksivärisiä läppäkansia ja kansia, joissa on motiiveja (kasveja, eläimiä, lippuja jne.). Olipa valintasi mikä tahansa, voit olla varma, ja tä kaikki suojuksemme täyttävät ja simäsi turvallisuusstandardit.

Näytönsuojat sopivat täydellisesti iPhone 14 Plus -puhelimelle

Dealy tarjoaa myös iPhone 14 Plus -puhelimen näytön- ja kamerasuojia. Helppo asentaa, erittäin ohut ja läpinäkyvä, kalvot ja panssarilasi mahdollistavat vuorovaikutuksen näytön kanssa ja valokuvien ottamisen parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja täysin turvallisesti. Asennuksen jälkeen unohdat, ja tä ne on suojattu. Suosittelemme niitä niille, joilla on suojakuori tai suojus. Loppujen lopuksi ja ole turvassa raa'alta iskulta, joka voi vahingoittaa vakavasti näytön lsuojakuori ja valokuvausmoduulia.

Hyödy iPhone 14 Plus -puhelimen yksinoikeudella saatavista lisävarusteista.

Tutustu valikoimaamme tehokkaita lisävarusteita, jotka sopivat täydellisesti iPhone 14 Plus -puhelimeesi. Löydät muun muassa muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, kaiuttimia, kuulokkeita ja jalustoja. Tulja ihastumaan niiden suorituskykyyn, laatuun ja kilpailukykyisiin hintoihin. Päivitämme osiotamme säännöllisesti, jotta voit käyttää älypuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja täysin turvallisesti.

Dealy lla on myös verkkosivusto, suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot.

Kun selaat sivustoamme, huomaat, ja tä se on helppokäyttöinen ja antaa selkeät selityksja kaikista tuotteistamme. Tapahtumasi ovat täysin turvallisia, ja voit soittaa suojakuori kaspalvelutiimiimme 7 päivää viikossa. Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiossa. Vastaamme kysymyksiisi tuotteistamme ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi.