34 Tuotteet

OnePlus 7T on täysin turvassa My Shellin ansiosta.

Hyödynnä edullisja hinnat ja My Suojakuori -alennuksja ja turvaa OnePlus 7T -puhelimesi yksilöllisellä tavalla. One Plus 7T on OnePlussan huippuluokan seuraaja-puhelin. Kehittämällä OxygenOS-ympäristöään OnePlus tarjoaa ainutlaatuisen käyttökokemuksen ja tehokkaan käyttöliittymän. Puhelimessa on ainutlaatuinen 90 Hz:n näyttö, joka lisää ruutujen määrää sekunnissa, mikä helpottaa esimerkiksi kuvien selaamista sosiaalisissa verkostoissa. OLED-teknologian ansiosta hyödyt myös äärja tömästä kontrastisuhteesta, joka erottaa puhelimen muista huippupuhelimista. Ja pikalatausominaisuuden ansiosta voit käyttää OnePlus 7T:tä haluamallasi tavalla. Muotoilun osalta yllätyt iloisesti sen ergonomiasta ja tyylikkyydestä, ja nautit hälytyksen liukusäätötoiminnosta, jonka avulla voit vaihtaa värinätilaan tai äänja tömään tilaan suoraan taskussasi. Tiimimme on koonnut upean valikoiman suojakalvoja, jotta voit käyttää OnePlus 7T:tä juuri niin kuin haluat!

Dealy : markkinoiden parhaat suojakuorja , suojuksja ja tarvikkeja !

Dealy on paras valikoima Rungot, kattaa, näytönsuojat ja tarvikkeja markkinoilla alennja tuun hintaan! Tiimimme valitsee huippuluokan suojauksja , joiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi täysin turvallisesti. Suojuksemme ovat erittäin ohuita. Ne suojaavat täydellisesti matkapuhelimen takaosaa, reunoja, linssiä ja painikkeita, mutta jättävät samalla kaikki portit saataville. Löydät ainutlaatuisen valikoiman: läpinäkyviä, hienoilla kuvioilla tai (ja) korttipidikkeillä tai tukirenkailla varustja tuja. Suojamme ja suojakuori mme suojaavat koko puhelimen. Jälleen kerran voit hyötyä täydellisestä valikoimasta huippuluokan suojaa alennja tuun hintaan. Tutustu nahkaisiin tai keinonahkaisiin suojiin, hienoihin eläinsuojakuori ihin (sudja , pandat, pöllöt, leopardit jne.) sekä monikortti- ja lompakkosuojasuojakuori ihin. Kalvomme ja karkaistut lasimme suojaavat OnePlus 7T:n näytön täydellisesti ja hienosti. Valitsemalla Dealy n hyödyt myös edullisista hinnoistamme ja päivittäisistä kampanjoistamme. Tervja uloa OnePlus-maailmaan!

Dealy : edullisja hinnat ja henkilökohtaista neuvontaa 7 päivää viikossa.

Autamme sinua löytämään suojan OnePlus 7T:lle: 7 päivää viikossa sähköpostitse tai puhelimitse. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.