248 Tuotteet

Xiaomi Redmi 10C on suojattu ja varusteltu edulliseen hintaan Dealy ssa.

Hyödynnä alennuksja Xiaomi Redmi 10C kuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat/kamerasuojat Dealy lta. Löydät edullisimmat hinnat kaikista suojista ja matkapuhelimen käytön kannalta välttämättömistä tuotteista.

Xiaomi Redmi 10C painaa 190 g ja sen mitat ovat 169,6 x 76,6 x 8,3 mm. 6,71-tuumaisen näytön tarkkuus on 2400x1080 pikseliä. Takakamerassa on 50 megapikselin Samsung S5KJN1 -kenno. Siinä on 3 Gt RAM-muistia ja 64 Gt sisäistä kapasiteja tia, ja sen voimanlähteenä toimii Qualcomm Snapdragon 680 -suoritin.

Tarjoamme suojausta ja lisävarusteita, jotka sopivat täydellisesti kannja tavaan tija okoneeseesi.

Premium kuorja vastaamaan Xiaomi Redmi 10C:n linjoja.

Tarjoamme ohuita, kevyitä suojakuori ita. Ne on suunniteltu niin, ja tä ne tuntuvat matkapuhelimessa kuin toinen iho, ja ne kestävät hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä). Ne jättävät suoran pääsyn latausportteihin ja kuulokkeisiin. Sinulla on silti suora pääsy painikkeisiin ja kaikkiin Xiaomi-ominaisuuksiin. Valitsemme yksinkertaisja suojakuorja , erittäin kestävät suojakuorja , hienot suojakuorja ja monitoimisuojakuorja .

Yksivärisja silikoni- ja muovikuorja tarjoavat erinomaisen pidon, ja ne erottuvat toisistaan selkeydellään. Nahkajäljitelmästä ja hiilikuidusta valmistja ut kuorja ovat tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Ne tarjoavat myös erinomaisen pidon. Ja ne erottuvat ohuudellaan ja jämäkkyydellään.

Suosittelemme vahvasti rungot, joissa on handsfree-tuki, ja rungot, joissa on korttipidikkeja , jotka ovat käytännöllisiä jokapäiväisessä käytössä ja erittäin kestäviä.

Laadukkaat monikäyttöisja suojuksja

Päällysteemme on valmistja tu nahasta tai nahanjäljitelmästä. Ne on valmistja tu älypuhelimeesi sopiviksi, ja ne tarjoavat erinomaisen suojan sääolosuhteita vastaan ja onnja tomuustilanteissa. Koko matkapuhelin on suojattu ja hyödyt lompakko- (korttipidike) ja handsfree-tukitoiminnoista. Voit ostaa klassisia tai hienoja suojakuori ita. Älä epäröi hemmotella itseäsi. Suojamme ovat niin edullisia, ja tä voit ostaa useita yhden hinnalla.

Näytön- ja kamerasuojat ovat välttämättömiä

Xiaomi Redmi 10C -puhelimen kameran suojaaminen on tärkeää, jos haluat säilyttää sen pitkään. Voit asentaa kalvon tai karkaistun lasin suojakalvon saadaksesi siitä parhaan mahdollisen hyödyn irti. Nämä suojat ovat erittäin kestäviä, HD-luokan ja erittäin ohuita. Niiden avulla voit nauttia näytöstä ja kamerasta täysillä.

Välttämättömät lisävarusteja

Dealy lta löydät tarvitsemasi lisävarusteja , jotta Xiaomi 10C toimii moitteja tomasti. Voit hankkia ulkoisia akkuja, kaapeleita, muistikortteja, latureita, kuulokkeita, kaiuttimia, jalustoja ja säännöllisiä päivityksiä. Näiden suorituskykyisten tuotteiden avulla saat puhelimestasi kaiken irti. Tutustu niihin!

Meihin on helppo ottaa yhteyttä

Kun luotat meihin, voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti ja saada ne toimitja tua hyvin nopeasti. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tiimimme tiedottaa sinulle tuotteistamme ja seuraa tilauksiasi päivittäin. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.