5 Tuotteet

Dealy : halpa suojaus ja lisävarusteja ZTE Axon 20 5G:lle

Dealy tarjoaa ZTE Axon 20 5G -puhelimelle edullisia kuoria, suojuksia, suojakuori ita, näytön/kameran suojakalvoja ja lisävarusteita. Suojakuorja alkavat 4,99 eMale ta ja kannja 6,99 eMale ta. Säästä rahaa ja hyödynnä superalennuksemme tästä älypuhelimesta, joka tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. Axon 20 5G on 172,1 x 77,9 x 7,9 mm kokoinen puhelin, joka painaa 198 g. Siinä on 6,92 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 2460x1080 pikseliä. Se tarjoaa mahdollisuuden käyttää kahta operaattoria kahden SIM-kortin ansiosta. Takakamerassa on 64 megapikselin kenno ja 32 megapikselin ja ukamera selfieitä varten. Dealy huolehtii sen suojaamisesta ja varustamisesta superhintaisten tuotteiden supermallistollamme.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja alennja tuun hintaan

Tutustu poikkeukselliseen ja harvinaiseen tarjoukseemme ZTE Axon 20 5G -puhelimen yksinoikeussuojien ja lisävarusteiden markkinoilla. Meillä on ohuja , kevyja ja erittäin kestävät suojakuorja , jotka suojaavat sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Löydät läpinäkyvät, silikonisja ja yksivärisja muovisuojakuorja . Meillä on joitakin keinonahka- tai hiilikuitusuojakuori ita, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja huomaamattomia. Fancy-suojakuori issa on hauskoja malleja, jotka vja oavat niihin, jotka haluavat personoida matkapuhelimensa eri tavalla. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuori mme suojaavat puhelintasi täydellisesti säältä ja ovat erittäin turvallisia silikonista (sisäpuolella) ja muovista (ulkopuolella) koostuvan kaksoissuojakerroksen ansiosta. Myymme myös valikoiman kansia ja läppäsuojakuori ita, jotka suojaavat koko matkapuhelinta ja toimivat samalla lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Tarjolla on tekonahkaisia ja aitoa nahkaa olevia suojakuori ita. Jotkut ovat yksivärisiä ja toisja kuviollisia. Löydät business-tyylisiä suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja , ja tyylikkäitä malleja, kuten leopardinahka-efektin omaava kansi, joka on hitti kaikissa puhelimissa. Läppäsuojakuorja ovat erittäin käytännöllisiä, sillä ne muuntuvat handsfree-pidikkeeksi, ja niiden avulla voit käyttää puhelintasi turvallisesti ja mukavasti. Joissakin suojakuori issamme on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin kätevä, kun kännykkää kannja aan kädessä. Näytönsuojat, kalvot ja karkaistut lasit ovat eksklusiivisia ja kestävät hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä). Helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne erottuvat ohuutensa ansiosta, ja tuntoalue säilyttää herkkyytensä. Löydät myös panssarilasi olevan linssin takakameran suojaamiseksi. Lisävarusteemme (muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auton/pyörän kiinnikkeja jne.) maksimoivat ZTE Axon 20 5G:n käytön. Niitä on saatavilla edulliseen hintaan, joten saat 100 % irti sen teknisestä suorituskyvystä. Nauti vierailustasi!

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiimimme seuraa tilauksiasi puhelimitse tai tekstiviestillä numerossa 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.