223 Tuotteet

Samsung Galaxy A13 5G on täydellisesti suojattu ja varusteltu Dealy ssa.

Dealy lta löydät markkinoiden parhaat suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat, linssisuojat ja tarvikkeja . Tarjoamme huippuluokan tuotteita edulliseen hintaan. Ota siitä kaikki irti! Samsung Galaxy A13 5g on perustason 5G-älypuhelin, jossa on Mediatek Dimensity 700 5G SoC yhdistja tynä 4 Gt RAM-muistiin ja 64 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-kortilla. Se tarjoaa kolme suorituskykyistä valokuvasensoria, mukaan lukien 50 megapikselin laajakulmalinssi ja kaksi 2 megapikselin sensoria (makro-objektiivi ja syvyyssensori). Sen 5000 mAh:n akku on yhteensopiva pikalatauksen kanssa (15 W). Tarjoamme erittäin ohuita, hyvin suojaavia suojakuori ita alkaen vain 4,99 € ja monikäyttöisiä suojia alkaen 6,99 €. Näytönsuojamme ovat ilmaisia alkaen 3,99 € ja valokuvausmoduulin suojia myydään vain 5,99 €. Löydät myös koko valikoiman laadukkaita lisävarusteita edulliseen hintaan.

Huippuluokan suojaus ja lisävarusteja

Dealy lta löydät juuri ja simäsi tuotteja , joiden avulla voit käyttää Galaxy A13 5G -puhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tutustu ohuisiin ja tyylikkäisiin suojakuori ihimme, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne on valmistja tu ensiluokkaisista materiaaleista ja ne mukautuvat puhelimesi ääriviivoihin täydellisesti. Löydät läpinäkyviä suojakuori ita, suojakuori ita, joissa on handsfree-rengas, hiilikuitusuojia, joissa on kuvioita tai erittäin tyylikkäitä yksivärisiä keinonahkaisia suojakuori ita. Jotkut ovat monikäyttöisiä, joten voit käyttää vain yhtä päälisävarustja ta. Löydät myös suojasuojakuori ita, joissa on läppä, joka toimii lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille, ja ne tarjoavat älykkään suojan matkapuhelimellesi. Tarjoamme laajan valikoiman malleja, jotka sopivat kaikille. Itse suojakuori ssa tarjoamme eri malleja, jotta sinulla on poikkeuksellisen hyvä valikoima halpoja ja huippuluokan suojauksia. Suojaa Galaxy A13 -puhelimesi näyttö karkaistulla lasilla ja erittäin ohuilla kalvoillamme, jotka on erittäin helppo asentaa. Ne suojaavat näyttöäsi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Voit myös ostaa panssarilasi suojaamaan Samsungin lsuojakuori ja takavalokuvan tunnistimia. HD-tarkkuuden ansiosta voit ottaa valokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tutustu upeisiin lisävarusteisiimme, jotka ovat vankkoja, käytännöllisiä ja edullisia. Valikoimaamme kuuluvat ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , kuulokkeja , pyörä- ja autokiinnikkeja sekä telakointiasemat.

Dealy : nopea ja tehokas suojakuori kaspalvelu

Tiimimme on tukenasi joka päivä. Saat yhteyden ystävällisiin ja tehokkaisiin suojakuori ntuntijoihin. Autamme sinua mielellämme sähköpostitse (kohta "Ota yhteyttä"), puhelimitse tai tekstiviestillä. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik ToKissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.