239 Tuotteet

iPhone SE 2 -suojan ja lisävarusteiden maailma pienenee

Suojakuori suojaa iPhone SE 2 (2020) -puhelinta seuraavilla ominaisuuksilla Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja lyömättömiin hintoihin. Tämä iPhone täydentää iPhone 11 -mallistoa vaatimattomampaan hintaan. Se on iPhone 8:n seuraaja, jossa on 4,7 tuuman Rja ina HD -näyttö ja keskeinen Touch ID -painike. Se on varustja tu Apple A13 Bionic SoC:llä, joka tekee siitä yhtä tehokkaan kuin iPhone 11, ja takana on 12 megapikselin valokuvasensori. Suojakuori on valmistja tu lasista ja alumiinista. Kannja tava on suunniteltu roiske- ja pölytiiviiksi (60529-sertifioitu). Apple täsmentää, ja tä älypuhelimen roiske- ja pölynkestävyys ei ole pysyvä, vaan se voi heikentyä kulumisen myötä. Dealy suojaa sitä kolhuilta, naarmuilta, jäliltä, pölyltä ja kosteudelta. Suojaamalla sen suojakuori lla, pussilla, kalvolla tai näytön karkaistulla lasilla voit olla varma, ja tä se pysyy turvassa pitkään. Pidät iPhone SE 2:n uudenveroisena hyvin pitkään. Vältät sisäisja rikkoutumisja , pölyn kerääntymisen painikkeisiin ja näytön ympärille, älypuhelimen arvoa alentavat naarmut ja veden, joka voi olla kohtalokasta. Valokuvamoduuli on täysin turvassa, ja voit käyttää laitja ta täysin rauhassa.

Ainutlaatuinen suojaus ja lisävarusteja erittäin kilpailukykyisin hinnoin

Tiimimme valitsee parhaat tuotteja iPhone SE 2 (2020) -puhelimeen ja tarjoaa aina parhaat hinnat. Tarjoamme erittäin ohuita ja kevyitä silikoni- tai (ja) muovisuojakuori ita, jotka mahdollistavat helpon pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Ne sopivat puhelimen ääriviivoihin täydellisesti. Meillä on hienoja suojasuojakuori ita, erittäin vahvoja suojakuori ita ja hiilikuitusuojakuori ita, jotka ovat kevyitä ja säänkestäviä. Meillä on silikonikuoren ympärille suunniteltuja suojia ja pusseja, jotka kiinnittävät matkapuhelimen. Ne toimivat lompakkona ja tukena handsfree-käytössä. Valitse kalvo tai panssarilasi suojaamaan kännykän näyttöä. Ne estävät räjähdysvaaran iskun sattuessa. Lisävarusteemme (laturit, ulkoisja akut, kaapelit, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja ) on suunniteltu optimoimaan arvokkaan iPhonesi käyttö ja itsenäisyys.

Hyödynnä Dealy n suojakuori kaspalvelua

Tiimimme on käytja tävissä sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse neuvomaan sinua tuotteistamme ja seuraamaan tilauksiasi.