59 Tuotteet

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman suojaimia ja lisävarusteita alennja tuun hintaan Moto G10:lle.

Dealy myy Moto G10:lle ensiluokkaisia suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita alennja tuun hintaan. Hyödynnä alennuksja ja kampanjat kaikista Motorolan tuotteista. Tämän perustason puhelimen voimanlähteenä on Qualcomm Snapdragon 460 SoC yhdistja tynä 4 Gt:n RAM-muistiin ja jopa 128 Gt:n tallennustilaan, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on 6,5 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 1600 x 720 pikseliä. Takapuolella on neljä valokuvasensoria: 48 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin ultralaajakulmasensori, syvyyssensori ja 2 megapikselin makro-objektiivi. Sen 5000 mAh:n akku on yhteensopiva 10 W:n latauksella. Tutustu suojauksiin ja lisävarusteisiin, joiden avulla voit käyttää Motorolaa turvallisesti ja samalla muokata sitä.

Eksklusiivinen suojaus ja lisävarusteja

Osta silikoni- tai muovisuojakuori mme, jotka alkavat vain 4,99 eMale ta. Ne sopivat puhelimeesi täydellisesti ja tuntuvat kuin toiselta iholta. Tarjoamme läpinäkyviä suojakuori ita, yksivärisiä joustavia silikonisuojakuori ita, kuuluisia Ultra resistant -suojakuori ita ja Survivor-suojakuori ita, joissa on kaksi suojakerrosta. Löydät myös suojakuori ita, joissa on tukirengas, ja erittäin tyylikkäitä harjattuja hiilikuitusuojakuori ita. Myymme myös lompakkomaisia suojasuojakuori ita (alkaen 6,99 €), joissa on sisälle leikatut aukot kortteja ja käteistä varten. Suojat taittuvat pois ja muuttuvat hands-free oleviksi pidikkeiksi, joista on paljon hyötyä jokapäiväisessä elämässä. Pääsja silti suoraan käsiksi älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Näytönsuojamme (kalvo ja panssarilasi ) ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin elementtejä (putoamisia, iskuja ja naarmuja). Lasi ei rikkoudu, eivätkä älypuhelimesi arvoa alentavat naarmut häiritse sinua. Vain 5,99 €:lla tarjoamme myös karkaistun lasin suojalinssin Motorolan takakameramoduuliin. Sensorit eivät rikkoudu tai naarmuuntuisi. Tarvikeosastomme on poikkeuksellinen. Löydät ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, pyörä-/autokiinnikkeitä, telakointiasemia... Ne optimoivat puhelimesi toiminnan ja teknisen suorituskyvyn. Kutsumme sinut tutustumaan Moto G10 -maailmaamme. Nauti vierailustasi!

Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa

Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osiosta. Seuraamme mielellämme tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä voit pysyä ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.