12 Tuotteet

Dealy myy yksinoikeudella ja edullisesti suojaa ja lisävarusteita Vivo Y21 -puhelimelle.

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista Vivo Y21 -suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Säästät rahaa ja nautit matkapuhelimestasi täysin turvallisesti. Vivo Y21 on älypuhelin, joka on varustja tu Mediatek Helio P35 SoC:llä, johon on yhdistja ty 4 Gt RAM-muistia ja jopa 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Takapuolella on 2 valokuva-anturia: 13 megapikselin laajakulmalinssi ja 2 megapikselin makrolinssi. Sen 5000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (18 W). Tiimimme tarjoaa suojausta, jotta puhelimesi pysyy täysin turvassa, ja lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää sitä täydellä teholla.

Edullinen suojaus ja lisävarusteja

Dealy tarjoaa eksklusiivisia suojakuoria Vivo Y21:lle alkaen vain 4,99 eMale ta. Ne asennja aan silmänräpäyksessä, ja ne erottuvat edukseen ohuutensa ja säänkestävyytensä ansiosta. Niistä tulee kuin toinen iho älypuhelimeesi. Ne suojaavat sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Niissä on räätälöidyt aukot portteja ja painikkeita varten, jotta pääsja suoraan käsiksi niihin. Löydät läpinäkyviä suojakuori ita (vahvistja uilla kulmilla tai ilman), suojakuori ita, joissa on handsfree-tukirengas, ja hienoja suojakuori ita, joissa on kuvio. Alkaen £6,99, myymme suojasuojakuori ita, jotka on suunniteltu silikonikuoren ympärille pitämään Vivo Y21. Vivo Y21 on täysin suojattu elementtejä (kolhuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä) vastaan. Läppäsuojakuori mme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille. Suojasuojakuori n voi taittaa pois hands-free käyttöä varten. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa puhelinta hyvissä olosuhteissa. Näja erilaisia materiaaleja: tekonahka- tai aitoa nahkaa olevia kansia, lychee- tai nappanahka-tyylisiä suojakuori ita, vintage-malleja tai sävy sävyyn -kuvioita. Näja bisneskansia ja hienoja pussukoita. Tarjoamme myös parhaat näytönsuojat. Ne ovat erittäin kestäviä, ohuita ja helppoja asentaa. Kalvot ja panssarilasi jättävät näytön koskja usalueen herkäksi, jotta voit toimia optimaalisesti. Vain £ 5,99, tarjoamme myös panssarilasi suojaava linssi takakameraan. Se on HD-tasoinen ja erittäin läpinäkyvä , joten voit ottaa valokuvia ja videoita täysin turvallisesti. Tutustu lisävarusteisiimme: muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja . Ne helpottavat ja optimoivat Vivo Y21:n käyttöä.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Suojakuori kaspalvelutiimimme antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Nauti vierailustasi.