142 Tuotteet

Dealy tarjoaa Samsung Galaxy Z Fold 3 5G -puhelimelle yksinoikeudella suojan ja lisävarusteja alennja tuun hintaan.

Dealy lta löydät kuorja , suojakuorja , kannja , näytön- ja kamerasuojat sekä lisävarusteja Samsung Galaxy Z Fold 3 5G -puhelimelle alennja tuun hintaan. Hyödynnä tarjouksemme ja kampanjamme ja varustaudu huippuluokan ja suorituskykyisillä tuotteilla. Samsung Galaxy Z Fold 3 on kolmas versio Samsungin kokoontaitja tavasta Z Fold -puhelimesta. Siinä on kaksi 120 Hz:n Amoled-näyttöä, toinen 7,6 tuuman näyttö sisäpuolella ja toinen 6,2 tuuman näyttö ulkopuolella. Siinä on myös Snapdragon 888 SoC, jonka tukena on 12 gigatavua RAM-muistia, 256 tai 512 gigatavua tallennustilaa ja 4 400 mAh akku. Kamerassa on monipuolinen kolminkertainen pääkuva-anturi (ultralaajakulma ja tele), 10 megapikselin ja usensori ja 4 megapikselin anturi sisäpuolen näytön alla. Dealy lta löydät puhelimen muotoiluun ja toimintaan täydellisesti sopivat suojauksja ja lisävarusteja , jotta voit nauttia puhelimesta täysin turvallisesti.

Z Fold 3 5G:n eksklusiivinen suojaus ja lisävarusteja

Dealy lta löydät laadukkaat kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan. Myymme suojasuojakuori ita, jotka suojaavat taitja tavaa puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai materiaalien sekoituksesta, jotta ne tarjoavat kohdennja tua suojaa puhelimen suojausta tarvitseville osille (muovi ja silikoni/silikoni ja aito nahka/panssarilasi ja silikoni). Ne mukautuvat täydellisesti puhelimen ääriviivoihin kuin toinen iho. Tämä tarkoittaa, ja tä Z Fold 3:n voi taittaa ja avata ilman, ja tä se on tiellä. Pääsja silti helposti ja suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Löydät myös erittäin laadukkaita suojia. Nämä on valmistja tu silikonikuoresta, jonka sisään asja at matkapuhelimen. Kuori suojaa puhelimen takaosaa ja reunoja. Kuori toimii toisena suojakerroksena ja toimii lompakkona. Läppäsuojakuori issa on sisäisja korttipidikkeja ja tasku käteiselle ja pienille suojakuori kirjoille (liput, muistiinpanot, laskut jne.). Voit taittaa kannen kokoon, jolloin siitä tulee käytännöllinen handsfree-pidike. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen älypuhelimen kuljja tamiseen kädessä. Löydät myös suojasuojakuori ita (kalvo ja panssarilasi ) näytön ja kameran suojaamiseksi. Kalvomme ovat erittäin läpinäkyviä ja kestävät hyvin elementtejä. Voit käyttää näyttöä ja ottaa valokuvia erinomaisissa olosuhteissa. Tarjoamme myös ainutlaatuisen valikoiman lisävarusteita. Myymme kaapeleita, latureita, ulkoisia akkuja, jalustoja, kaiuttimia, kuulokkeita ja kuulokkeita, jotta saat kaiken irti Samsungistasi.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Suojakuori kaspalvelumme palvelee tilausten ja toimitusten seurannassa soittamalla numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.