17 Tuotteet

Huippuluokan suojaus ja lisävarusteja alennuksella Vivo Y11s -puhelimelle.

Dealy tarjoaa kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja ensiluokkaisja lisävarusteja edulliseen hintaan. Ota kaikki irti tämän perustason matkapuhelimen suorituskyvystä, joka on varustja tu Qualcomm Snapdragon SoC:llä yhdistja tynä 3 Gt:n RAM-muistiin ja 32 Gt:n tallennustilaan, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on kaksoiskuvakenno, mukaan lukien 13 megapikselin pääkenno. Siinä on myös 5000 mAh:n akku. Tiimimme on valinnut puhelimeesi parhaat suojauksja ja lisävarusteja , jotta voit käyttää sitä ilman huolta sen turvallisuudesta. Pystyt myös käyttämään sitä täysillä.

Yksinomainen valikoima suojia ja lisävarusteita

Myymme suojakuori ita, jotka on suunniteltu erityisesti Vivo Y11s -puhelimelle. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai materiaalien yhdistelmästä. Jotkin ovat esimerkiksi tehty muovista takapuolelle ja silikonista reunoille. Ne istuvat älypuhelimen ääriviivoihin täydellisesti ja antavat samalla helpon pääsyn sen portteihin ja ominaisuuksiin. Myymme yksiväristä silikonia olevia suojakuori ita alkaen 4,99 €. Jotkut ovat joustavia, jäykkiä tai puolijäykkiä (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Myymme erittäin kestäviä kuoria, keinonahkakuoria, suojia, joissa on korttipidikkeja tai rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä. Suojamme on suunniteltu kuoren ympärille, joka toimii ensimmäisenä suojakerroksena. Ne suojaavat koko puhelinta iskun sattuessa, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Myymme laadukkaita, yksivärisiä nahka- tai keinonahkasuojakuori ita alkaen 6,99 €. Löydät suojakuori ita, joissa on erilaisja lukot: kantolenkki , niitti, magneja tilukko, flip-kannja , joissa sulkeminen on integroitu kuoreen. Meillä on business-tyylisiä kansia, hienoja suojakuori ita ja katselukansia, joissa on katseluikkuna. Valitsitpa sitten suojakuori n tai kannen, suosittelemme, ja tä kiinnität myös Vivon näytön. Kalvomme ja panssarilasi ovat erittäin ohuita ja erittäin tehokkaita elementtejä vastaan. Löydät myös eksklusiivisia, tehokkaita ja käytännöllisiä lisävarusteita: kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, selfie-jalustoja, kuulokkeita, kaiuttimia, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, telakointiasemia ja paljon muuta. Toivottavasti viihdyt Vivo Y11s -suojaus- ja tarvikeosiossa.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme

Olemme käytja tävissä 7 päivää viikossa ja autamme sinua löytämään ja simäsi tuotteja . Voimme myös seurata tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 64 68 65). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.