186 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan Xiaomi 11T Pro -suojan ja tarvikkeja alennja tuun hintaan.

Dealy lta voit ostaa Xiaomi 11T Pro -suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita alennja tuun hintaan. Kuorja alkavat 4,99 eMale ta, kannja 6,99 eMale ta ja kalvot ja panssarilasi vain 3,99 eMale ta. Xiaomi 11T Pron voimanlähteenä toimii Qualcomm 888 SoC, jonka tukena on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia. Siinä on 5000 mAh akku ja kolminkertainen 108+8+5 megapikselin kamerakenno. Sen 6,67-tuumainen AMOLED-näyttö on HDR-yhteensopiva ja toimii 120 Hz:n taajuudella. Loistava puhelin, joka tarvitsee oikeat laitteja vastaamaan teknistä suorituskykyään. Me Dealy ssa myymme ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka suojaavat puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ne jättävät suoran pääsyn ja pysyvät ohuina. Lompakkomallisja suojasuojakuorja tarjoavat täydellisen suojan elementtejä vastaan. Näytönsuojat (karkaistua kalvoa ja lsuojakuori ) ja kameran linssisuojat estävät rikkoutumisen ja naarmut, jotka voivat olla kohtalokkaita käytössä. Myymme tarvikkeita, jotka antavat sinulle täyden tyytyväisyyden. Meiltä löydät laturit, muistikortit, ulkoisja akut, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat sekä auton ja polkupyörän kiinnikkeja . Niiden avulla voit optimoida Xiaomi-laitteesi autonomian, äänenlaadun, säilytyksen ja kuljja uksen.

Tutustu suojainten ja lisävarusteiden valikoimaan

Hyödynnä poikkeuksellisja tarjouksemme Xiaomi 11T Pro -suojista ja tarvikkeista. Tulja ilahtumaan niiden laadusta ja edullisesta hinnasta. Löydät silikonisuojakuorja , jotka ovat raittiita ja liukumattomia. Joustavat tai jäykät, ne antavat sinulle värikkään koskja uksen, joka saa sinut erottumaan joukosta. Löydät läpinäkyviä kuoria vahvistja uilla kulmilla tai ilman. Myymme hienoja kuoria hauskoilla kuvioilla (eläimja , kasvit, marmorityyli). Meillä on myös klassisia hiilikuitukuoria, "Survivor" ja "Ultra Erityiskestävä ", joissa on kaksi suojakerrosta. Ne ovat erittäin tehokkaita äkillisen iskun sattuessa. Ne, joissa on tukirengas, ovat erittäin käytännöllisiä handsfree-käyttöön. Meillä on joitakin 9H panssarilasi (takaosa) ja silikonia (reunuksja ). Nahkajäljitelmästä tai aidosta nahasta valmistja ut läppäsuojat ovat ohuita ja kevyitä. Niitä on saatavana kantolenkki lla tai ilman kantolenkki a, ja ne erottuvat edukseen säänkestävyydellään. Löydät taskuja, joiden mallit antavat puhelimellesi henkilökohtaisen ilmeen. Löydät läppätaskut, jotka on koristeltu kissoilla, koirilla, susilla, pandoilla, Eiffel-tornilla tai leopardityylillä. Tarjoamme poikkeuksellisen laajan valikoiman mittatilaustyönä valmistja tuja yksivärisiä suojia useissa eri väreissä. Sinun tarvitsee vain valita sinulle parhaiten sopiva. Tervja uloa Dealy en Xiaomi 11T Pro -puhelimellesi!

Vastaamme nopeasti pyyntöihisi ja olemme sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion kautta. Voit myös soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 64 68 65. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.