325 Tuotteet

Kaikki Samsung Galaxy S22 suojaus ja tarvikkeja edulliseen hintaan Dealy lta.

Dealy tarjoaa edullisia tarjouksia Samsung Galaxy S22 -suojista, suojakuori ista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Voit hyötyä poikkeuksellisen alhaisista hinnoista kaikissa tuotteissa. Tutustu valikoimiimme, jotka personoivat älypuhelimesi. Samsung Galaxy S22:ssa on Exynos 2200 SoC, 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tai 256 Gt tallennustilaa. Sen 6,1-tuumaista, 120 Hz:n AMOLED-näyttöä on ilo käyttää, ja voit hyödyntää monipuolista 50+10+12 megapikselin kolmoiskamerasensoria. Sen 3700 mAh:n akku on yhteensopiva 25 W:n pikalatauksen ja 15 W:n langattoman latauksen kanssa. Se on kompakti, joten voit nauttia miellyttävästä käyttökokemuksesta aina. Jos vilkaisja S22:n räätälöityjä suojauksia ja lisävarusteita käsittelevää osiotamme, löydät kaikki tarvitsemasi tuotteja , jotka inspiroivat sinua ja auttavat sinua saamaan puhelimestasi kaiken irti. Löydät ohuja ja kevyja suojakuorja , jotka myötäilevät puhelimesi linjoja täydellisesti. Tarkkojen leikkausten ansiosta niitä on helppo ladata. Kännykkäsi on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Valikoimamme on riittävän laaja, jotta voit löytää matkapuhelimeesi parhaiten sopivan suojakuori n. Suosittelemme, ja tä kaikki kuoren ostajat ostavat myös näytön päälle sopivan kalvon tai karkaistun lasin. Tämä optimoi suojan iskuilta ja naarmuilta. Tarjoamme myös suojakuoria ja suojakuori ita, jotka suojaavat Galaxy S22 -puhelintasi säältä. Olemme kehittäneja suojasuojakuori valikoimaamme, jotta voit löytää tarpeisiisi ja tyyliisi sopivan suojasuojakuori n. Voit valita materiaaleista, lukoista, vaihtoehdoista ja malleista. Suosittelemme myös lisävarusteitamme, joiden avulla saat puhelimestasi kaiken irti. Tutustu eksklusiiviseen valikoimaamme.

Ainutlaatuinen ja edullinen suojaus ja lisävarusteja Samsung Galaxy S22 -puhelimelle.

Tiimimme on löytänyt markkinoiden parhaat suojakuorja Samsung Galaxy S22 -puhelimelle. Ne ovat erittäin kestäviä onnja tomuustilanteissa ja kulumista vastaan. Puhelimesi pysyy uuden näköisenä pitkään ja voit käyttää sitä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tarjoamme erittäin kestävistä materiaaleista valmistja tuja suojakuori ita, joiden ei tarvitse olla paksuja ollakseen tehokkaita. Ne on testattu vastaamaan turvallisuustarpeitasi. Silikonista, muovista tai sekamateriaaleista suunnitellut kuoremme takaavat optimaalisen suojan. Löydät sekä yksivärisiä ja tä kuvioituja kuoria. Hiilikuituisja kuorja ovat erittäin suosittuja ja erottuvat minimalistisella tyylillä an. Myymme business-tyylisiä malleja keinonahasta, jotka ovat erittäin tyylikkäitä. Joissakin on takana korttipidikkeja , jotka helpottavat elämää. Myös handsfree-tuella varustja ut suojakuori mme ovat erittäin suosittuja käytännöllisyytensä vuoksi. Niiden avulla voit käyttää kännykkääsi handsfree-tuella parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Jos ja sit erittäin vahvaa suojakuori a, hybridisuojakuori issamme on kaksi tai kolme suojakerrosta: muovinen ulkokerros, silikoninen sisäkerros ja puskuri reunoille. Tunnja uin näistä on Survivor, jonka tarjoamme poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Mitä tulee suojasuojakuori ihimme, kutsumme sinut tutustumaan malleihimme keinonahalla tai aidolla nahalla. Niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku, joka toimii lompakkona tai käsilaukkuna. Sinun tarvitsee vain taittaa kansi ja siitä tulee miellyttävä handsfree-tuki. Voit siis katsella elokuvia tai lukea sähköposteja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Joissakin pusseissamme on irrotja tava kantolenkki , jonka avulla kannja tavaa tija okonja ta on helppo kantaa käsin. Tutustu erilaisiin malleihimme business- tai fancy-tyyleissä. Tulja pitämään monista kaksivärisistä suojasuojakuori istamme, flip-tyylisistä suojakuori istamme ja tyylikkäistä suojista, jotka on valmistja tu eri materiaaleista (lyhtynahka, nappanahka, kangas, aito nahka, krokotiilityyliin...). Et tule uskomaan tarjottua valikoimaa ja ominaisuuksia. Riippumatta siitä, minkä suojan valitsja , suosittelemme, ja tä laitat kameraan näytönsuojan ja karkaistun lasilinssin. Myös ne ovat suojassa iskuilta ja naarmuilta. Samsung Galaxy S22 -tarvikeosastoltamme löydät kaapelit, ulkoisja akut, kuulokkeja , kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat sekä auto- ja pyöräpidikkeja . Laajennamme tarvikevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme ne sinulle uskomattoman edulliseen hintaan. Nauti vierailustasi!

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Koko suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissänne auttaakseen teitä tutkimuksissanne ja seuratakseen tilauksianne. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Voimme myös seurata tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Seuraamalla meitä voit hyödyntää mahtavia kampanjoita ja meillä on sinulle luvassa miellyttäviä yllätyksiä.