14 Tuotteet

Hyödynnä alhaisja hinnat ja säästä!

Dealy tarjoaa uskomattoman valikoiman Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja alennus Huawei P Smart S. Tässä keskiluokan älypuhelimessa on 6,67 tuuman IPS-näyttö. Porattu. Siinä on 8 megapikselin ja ukamera ja se tarjoaa Full HD+ -tarkkuuden. Siinä on 5000 mAh:n akku 22,5 W:n latauksella. Valokuvauksen osalta valmistaja tarjoaa nelinkertaisen valokuvausmoduulin, johon kuuluu 48 megapikselin pääsensori f/1,8-aukolla varustja ulla linssillä yhdistja tynä 8 megapikselin ultralaajakulmaobjektiiviin (f/2,4). Kaksi muuta 2 megapikselin sensoria (f/2,4) on tarkoitja tu makrokuvaukseen ja syväterävyyteen. Puhelin toimii Android 10:llä ja EMUI-käyttöliittymän versiolla 10.1 ilman Googlen palveluita. Löydät erittäin kestävät, ohuja ja erittäin kevyja suojauksja . Lisävarusteemme maksimoivat puhelimesi suorituskyvyn.

Suojaus ja lisävarusteja tarpeidesi mukaan

Tarjoamamme suojakuorja suojaavat puhelimesi takaosan, reunuksja ja painikkeja . Suojakannja suojaavat sitä täydellisesti ja tarjoavat samalla erittäin käytännöllisiä vaihtoehtoja: sisäpuolinen korttipidike, irrotja tava kantolenkki , handsfree-pidikkeeksi muunnja tava kansi. Olipa valintasi mikä tahansa (kuori tai suojakuori ), suosittelemme, ja tä laitat älypuhelimesi näytön päälle kalvon tai panssarilasi . Suojakuorellakaan ja ole turvassa onnja tomuuksilta (matkapuhelimen käyttäminen suojakuori auki, maisematilassa jne.). Tutustu siis upeaan valikoimaamme, jonka pitäisi vastata kaikkiin tarpeisiisi ja toiveisiisi. Klassisja suojuksemme ovat tässä: läpinäkyvä, hiilikuitu, Ultra Erityiskestävä , Survivor, keinonahka, tukirenkaalla, kuvioilla..... Löydät tyylikkäät bisneskannja kaikissa nahkatyyleissä: nappa, klassinen, lychee, vintage... Löydät valikoiman sulkimia ja flip-tyylisiä kansia, joissa sulkimja on integroitu kanteen. Etsimme myös lisävarusteita, jotka parantavat matkapuhelimesi käyttöä: kaapelit, muistikortit, ulkoisja akut, kaiuttimja , kuulokkeja , kuulokkeja , auto-/pyöräilykiinnikkeja , jalustat... Huomaat, ja tä tuotteitamme myydään erittäin edulliseen hintaan. Ne ovat niin halpoja, ja tä voit ostaa useita tuotteita yhden hinnalla muualta.

Dealy lla on myös suojakuori kaspalvelu, blogi ja sosiaalisja verkostot.

Voit ottaa helposti yhteyttä suojakuori kaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai haluat seurata tilauksiasi. Kehitämme myös blogiamme antaaksemme sinulle käytännön neuvoja tuotteistamme. Älä epäröi tykätä meistä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Me rakastamme sinua takaisin!