34 Tuotteet

Ainutlaatuinen ja edullinen valikoima suojauksia ja lisävarusteita Google Pixel 4a 5G:lle.

Säästä kaikista Google Pixel 4a 5G -suojista, suojakuori ista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Tiimimme valitsee parhaat tuotteja lyömättömiin hintoihin. Google Pixel 4a 5G:ssä on sama muotoilu kuin Pixel 4a:ssa polykarbonaattirunko, mutta se on isompi 6,24-tuumaisella näytöllä (Full HD -resoluutio + 2340 x 1080). Takana on neliönmuotoinen kameramoduuli, jossa on kaksi takakameraa ja salama vasemmassa yläkulmassa. Siinä on myös sormenjälkitunnistin. Etupuolella on rei'itja ty kamera. Siinä on 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. 5G:n ansiosta tällä älypuhelimella on paljon faneja.

Laadukkaat alennustuotteja

Dealy sta löydät upeita tuotteita edulliseen hintaan. Tarjoamme esimerkiksi suojakuori ita vain 4,99 € ja kannja 6,99 €. Suojat on suunniteltu yksinomaan Pixel 4a 5G:lle. Ne istuvat täydellisesti älypuhelimen ääriviivoihin ja antavat helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Suojakuori ita löytyy silikonista, muovista tai karkaistulla lasilla varustja tuna. Ne voivat olla joustavia, jäykkiä tai puolijäykkiä. Tarjoamme sekä klassisia ja tä kuviollisia suojakuori ita. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja joissakin on irrotja tava kantolenkki . Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut linssit ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä). Ne on valmistja tu keinonahasta, ja niitä on saatavana eri materiaaleja, lukitustyylejä ja toimintoja. Ne estävät lsuojakuori pirstoutumasta iskuissa. Meillä on myös erinomainen valikoima lisävarusteita, jotka sopivat täydellisesti Pixel 4a 5G:hen. Löydät kaapelit, laturit, muistikortit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja , jalustat, selfie-telineja ja paljon muuta. Päivitämme tätä osiota säännöllisesti tuodaksemme sinulle uusimmat tuotteja . Valitsemalla Dealy n voit myös olla varma, ja tä hyödyt parhaasta mahdollisesta hinnoittelupolitiikasta. Pyrimme aina tarjoamaan sinulle oikean hinnan, minkä tahansa mallin valitsja kin.

Suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Me pidämme kirjaa tilauksistasi ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa pysyäksesi ajan tasalla uusimmista uutisistamme.