12 Tuotteet

Dealy : halpaa suojaa ja lisävarusteita Vivo Y33s -puhelimeen

Suojaa Vivo Y33s -puhelimesi Dealy n suojilla, suojakuori illa, näytönsuojilla, kamerasuojilla ja tarvikkeilla. Kannja alkavat £ 4,99, tapauksissa £ 6,99 ja näytönsuojat vain £ 3,99. Vivo Y33s on powered by Mediatek Helio G80 SoC, yhdistja tynä 8GB RAM-muistia ja 128GB tallennustilaa, laajennja tavissa microSD. Siinä on 3 takakuva-anturia: 50 megapikselin laajakulmalinssi, makro-objektiivi ja 2 megapikselin syvyysanturi. Sen 5000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (18 W). Ma suojakuori tarjoaa puhelimelle eksklusiivisen valikoiman suojauksia ja lisävarusteita.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja alennuksella

Tutustu suojakuori ihin, suojiin, näytönsuojiin/kamerasuojiin ja tarvikkeisiin alennja tuun hintaan. Tiimimme valitsee tuotteja , jotka sopivat täydellisesti älypuhelimeesi. Löydät silikonista tai (ja) läpinäkyvästä muovista valmistja ut suojakuorja , hiilikuitusuojakuorja , värillisja suojat, kuviollisja suojakuorja ja suojakuorja , joissa on korttipidike tai tukirengas. Kaikki suojakuorja ovat erittäin suojaavia ja mahdollistavat helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Myymme myös nahkaisia tai tekonahkaisia suojasuojakuori ita, jotka toimivat lompakkona ja suojaavat koko puhelinta säältä. Niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja ja tasku, jossa voit säilyttää käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten sja eleitä tai lippuja. Löydät sekä business-tyylisiä ja tä kuviollisia suojakuori ita, joilla voit antaa Vivollesi persoonallisen ilmeen. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa älypuhelinta kädessäsi. Näytön- ja kamerasuojamme ovat erittäin ohuita ja hyvin säänkestäviä. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa ilman, ja tä niiden laatu kärsii. Tutustu lisävarusteisiimme (muistikortit, akut, laturit, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kuulokkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja ...). Ne ovat parhaiden valmistajien suunnittelemia ja optimoivat Vivo Y33s -laitteesi teknisen suorituskyvyn.

Dealy tarkoittaa nopeaa ja luotja tavaa suojakuori kaspalvelua

Älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, jos haluat seurata tilauksiasi tai saada lisätija oja tuotteistamme. Vain yksi numero: 06 44 64 68 65. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja uutisistamme. Nauti vierailustasi!