146 Tuotteet

Osoitteesta Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja S21 Plus 5G alennus

Suojaa ja koristele Samsung Galaxy S21 Plus 5G edullisesti Dealy lta. Löydät edullisja kannja , suojakuorja , tarvikkeja ja näytönsuojat. Samsung Galaxy S21 Plus -puhelimessa on alumiinirunko ja lasinen takaosa. Siinä on 6,7 tuuman FHD+-näyttö ja Dynamic AMOLED 2X -tekniikka. Siinä on 4 800 mAh:n akku. Kameramoduuli koostuu kolmoiskuvakennosta, jossa on 12 megapikselin pääobjektiivi, 12 megapikselin ultralaajakulmasensori ja 64 megapikselin teleobjektiivi. Tiimimme tarjoaa sinulle täyden valikoiman räätälöityjä suojauksia ja lisävarusteita kannja tavaan tija okoneeseesi. Hyödynnä kampanjamme ja edullisimman hinnan politiikkamme, jotta voit hyödyntää älypuhelimesi koko potentiaalia.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan

Tiimimme tarjoaa suojasuojakuori ita, jotka suojaavat puhelintasi naarmuilta, naarmuilta ja pölyltä iskun sattuessa. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai karkaistusta lasista. Jotkut ovat hybridejä, joissa on muovinen takaosa ja silikonireunuksja puskurisuojaa varten. Niissä, joissa on panssarilasi oleva takapuoli, on silikonireunuksja . Kuorja ovat jäykkiä, täysin joustavia tai puolijäykkiä (joissa on jäykkä takaosa ja silikonireunuksja ). Suojat suojaavat Samsungin takapuolta ja reunoja naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Niissä on erittäin tarkat leikkauksja portteja ja toimintoja varten. Voit käyttää ja ladata puhelintasi poistamatta suojakuorta. Joissakin on rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä ja jonka avulla voit kantaa älypuhelinta sormessasi. Suosittelemme näitä niille, jotka käyttävät kännykkäänsä handsfree-tilassa tai jotka katsovat videoita ja elokuvia säännöllisesti maisematilassa. Tarjoamme suojakuori ita, jotka on rakennja tu silikonikuoren ympärille ja joissa kansi on toisena kerroksena. Suojakuori mme toimivat myös lompakkoina, joissa on sisäisja korttipidikkeja ja käteistasku. Niiden kansi taittuu helposti käteväksi handsfree-pidikkeeksi maisematilassa. Ne, jotka haluavat pitää älypuhelimensa kädessä, valitsevat suojakuori n, jossa on irrotja tava kantolenkki . Tutustu lisävarusteisiimme, jotka optimoivat matkapuhelimesi suorituskyvyn. Löydät kaapelit, laturit, ulkoisja akut, jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja , kuulokkeja ja paljon muuta. Suosittelemme suojaamaan Samsung Galaxy S21 Plus -puhelimen näytön ja takakameran eksklusiivisella, erittäin kestävällä kalvolla tai karkaistulla lasilla.

Voit ottaa yhteyttä meihin seurata tilauksia joka päivä

Suojakuori kaspalvelutiimimme on valmiina seuraamaan tilauksiasi ja toimituksiasi. Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Seuraamalla meitä FaceBookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon alennuksistamme ja kampanjoistamme.