1 Tuote

Huawei Nova 6 -kokemuksesi

Dealy optimoi Huawei Nova 6 -kokemuksesi ainutlaatuisella suojauksella markkinoiden edullisimpaan hintaan. Nova 6:ssa on 6,57-tuumainen Full HD IPS -näyttö. Sen voimanlähteenä toimii Kirin 990 SoC (sama prosessori kuin Mate 30:ssä). Siinä on 8 Gt RAM-muistia ja 4100 mAh:n akku, joka on yhteensopiva 40 W:n pikalatauksen kanssa. Puhelimessa on kolminkertainen 40 MP:n takakamera ja 32 MP:n kaksoiskamera edessä. Se sopii erinomaisesti selfie-kuviin. Dealy on valinnut parhaat suojauksja ja tarjoaa niitä uskomattomilla tarjouksilla ja alennuksilla!

Premium-suoja Nova 6:lle alennuksella

Dealy tarjoaa premium-suojaa Huawei Nova 6:lle alennuksella. Valitsemme puhelimelle uskomattomat kuorja , kannja , suojakuorja ja näytönsuojat. Kuoremme erottuvat ohuudesta ja ne jättävät ominaisuudja helposti saataville. Läpikuultavista tai läpinäkyvistä suojakuori ista, silikonista tai muovista, korttisuojakuori ihin, löydät juuri tarvitsemasi (ultrakestävät suojakuorja , hiilikuitusuojakuorja , suojakuorja , joissa on tukirengas ja monja muut). Suojuksemme ja suojakuori mme ovat suojaavia ja älykkäitä. Nahkajäljitelmänä, aitona nahkana, kankaana, lompakkomallisena tai integroidulla lukolla varustja tuna, löydät suojakuori n, joka tekee älypuhelimestasi yksilöllisen. Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasimme ovat erittäin ohuita ja erittäin turvallisia. Tutustu tarvikkeisiimme. Ne sopivat täydellisesti puhelimeesi ja optimoivat sen käytön. Hyödynnä uskomattomat tarjouksemme ja kampanjamme!

Dealy räätälöi ostoksesi ja tilauksesi.

Voit tavoittaa tiimimme 7 päivää viikossa saadaksesi neuvoja ja seurataksesi tilauksiasi. Olemme erikoistuneja puhelinsuojaukseen ja voimme auttaa sinua koko prosessin ajan kanssamme. Tervja uloa My Huawei Suojakuori -maailmaan!