49 Tuotteet

OnePlus 9 Pro on turvattu ja varusteltu Dealy en discount -verkkokaupassa.

Dealy tarjoaa suuren valikoiman kuoria, suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita OnePlus 9 Prolle alennja tuun hintaan. Hyödynnä alhaisja hinnat ja säästä rahaa. Tässä kaarevassa kannja tavassa on Qualcomm Snapdragon 888 SOHC yhdistja tynä 8 tai 12 GB RAM-muistiin ja 128 tai 256 GB tallennustilaan. Se eroaa OnePlus 9:stä ylimääräisellä 8 megapikselin tunnistimella, langattoman latauksen yhteensopivuudella ja IP68-sertifioinnilla. Tiimimme valitsee suojakuorja , jotka on suunniteltu yksinomaan OnePlus 9 Pron linjoihin ja ääriviivoihin. Ne erottuvat ohuutensa ja säänkestävyytensä ansiosta. Puhelimen takaosa ja reunuksja ovat suojassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinulla on silti helppo ja suora pääsy portteihin ja toimintoihin. Suojamme ja pussit ovat myös yksinoikeudella matkapuhelimille. Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää älypuhelimen paikallaan ja toimii samalla ensimmäisenä suojalinjana. Läppä kija outuu sen ympärille ja suojaa koko puhelinta. Puhelin on suojassa onnja tomuuksilta ja jokapäiväiseltä käytöltä. Löydät laajan valikoiman erittäin kestäviä ja esteja tisesti miellyttäviä suojia. Tarjoamme sinulle myös markkinoiden parhaat näytön- ja valokuvamoduulisuojat. Näiden kalvojen ja karkaistun lasin ansiosta voit käyttää 9 Pro -puhelinta täysin rauhallisin mielin ilman huolta sen turvallisuudesta.

Huippuluokan suojaus ja lisävarusteja

Tutustu erittäin kestävien suojakuori iden mallistoihimme, jotka antavat matkapuhelimellesi henkilökohtaisen koskja uksen. Löydät suojakuori ita silikonista tai läpinäkyvästä muovista. Näiden avulla voit säilyttää OnePlus 9 Pron alkuperäisen muotoilun. Joustavat tai jäykät silikonisuojakuorja kiinnittävät puhelimen erittäin hyvin ja tarjoavat samalla erinomaisen pidon. Klassisja hiilikuituisja tai harjattua hiilikuitua olevat suojakuorja ovat tyylikkäitä ja pehmeitä. Saatat myös pitää tekonahkasuojakuori ista ja niistä, joissa on tukirengas. Osion lopussa kutsumme sinut tutustumaan mielikuvitussuojakuori ihimme, jotka antavat älypuhelimellesi persoonallisen ilmeen. Löydät suojakuori ita, joissa on eläimiä, kukkia, glitteriä, marmorityyliä ja paljon yllätyksiä. Tarjoamme myös laajan valikoiman huippuluokan nahka- ja keinonahkaisia suojia ja pussukoita. Tarjoamme monia yksivärisiä suojasuojakuori ita useissa eri väreissä. Löydät varmasti tarpeisiisi sopivan. Löydät suojakuori ita useista eri materiaaleista: litsi-, klassinen tai nappa-halkonahka sekä suojakuori ita vintage-keinonahka- tai krokotiilinnahka-tyyliin. Suosittelemme lämpimästi OnePlus 9 Pro Leopardinahka-efektisuojakuori a. Se antaa puhelimellesi paljon tyyliä ja erottuu omaperäisyydellään. Suojuksemme toimivat myös lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Voit siis pitää tärkeimmät korttisi, laskusi ja muistiinpanosi turvassa. Eikä sen käyttäminen maisematilassa voisi olla miellyttävämpää. Kutsumme sinut tutustumaan lisävarusteisiimme. Löydät kaapelit, muistikortit, laturit, kaiuttimja ja kuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja sekä paljon uusia ominaisuuksia, joita suosittelemme lämpimästi. Tulja hämmästymään niiden suorituskyvystä, muotoilusta ja erittäin kilpailukykyisistä hinnoista. Nauti vierailustasi!

Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiimimme antaa sinulle mielellään tija oa tuotevalikoimistamme ja siitä, miten voit seurata tilauksiasi puhelimitse tai tekstiviestillä numerossa 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme.