70 Tuotteet

Suojaa ja koristele iPad Air 10.5'' (2019) parhaaseen hintaan.

Dealy tarjoaa lyömättömän valikoiman iPad Air 10.5'' (2019) -puhelimen suojia ja tarvikkeita. Hyödynnä tarjouksemme ja suojaa tablja tisi henkilökohtaisella tavalla. iPadissa on 10,5-tuumainen Rja ina-näyttö, jonka resoluutio on 2 224 x 1 668 264 pikseliä tuumaa kohti (ppi). Siinä on integroitu 30,2 Wh:n litium-polymeeriakku ja liitja tävyys 1. sukupolven Apple Pencil -työkaluun. Dealy turvaa ja varustaa sen muutamilla erittäin vankoilla tuotteilla, jotka ovat yksinoikeudella vain meille. Tutustu valikoimaan suojakuori ita, suojuksia, älysuojakuori ita ja näytönsuojia, jotka ovat erittäin tehokkaita elementtejä vastaan ja optimoivat sen käytön. Jokaiselle löytyy jotakin, niin aikuisille kuin lapsillekin.

iPad on täysin turvassa

Me Dealy ssa tarjoamme sinulle parhaat tablja in suojuksja iPad Air 10.5'' (201) -tablja ille. Tutustu valikoimaan erittäin ohuita läpinäkyviä silikonisuojakuori ita. Ne tarjoavat täydellisen suojan tablja in takaosalle ja reunoille. Valikoimassamme on myös lapsille tarkoitja tuja suojakuori ita (lastenmallit), jotka on valmistja tu EVA-vaahdosta ja ovat ympäristöystävällisiä. Niille, jotka liikkuvat paljon tablja tinsa kanssa, meillä on suojakuori ita, joissa on kantolenkki ja olkakantolenkki . Nämä erittäin kestävät mallit pitävät iPadisi täydellisen turvassa. Ne ovat liukumattomia ja sopivat täydellisesti kaikkien perheenjäsenten käyttöön. Meillä on lompakkomallisia suojia ja suojakuori ita, jotka on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Suojat toimivat hands-free jalustana, jota on mukava käyttää vaakatasossa. Löydät joitakin, joissa on manuaalisja lukot, ja toisia, flip-kansia, joissa lukot on integroitu kanteen. Meillä on yksivärisiä nahkatyylisiä malleja, jotka ovat erittäin tyylikkäitä. Meillä on myös useita taskuja, joissa on malleja tablja in personoimiseksi. On eläimiä, maisemia, glitteriä, kasveja, hedelmiä... Don't Touch my Pad -kansi on klassikko! Tarjoamme erittäin ohuita ja erittäin kevyitä 3-osaisia älysuojakuori ita. Ne ovat erittäin turvallisia ja antavat lisäksi mahdollisuuden nauttia iPadista maisematilassa. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto tablja in säästeliästä käyttöä varten. Löydät myös suojakuori ita Apple Pencilin säilytykseen. Tutustu älysuojakuori ihimme klassisesta keinonahasta, yksivärisistä väreistä tai kuoseista, joilla voit muokata iPad Airisi persoonalliseksi. Näytönsuojamme sopivat helposti tablja in lasin päälle. Valitsitpa sitten kalvon tai karkaistun lasin, tablja tisi on täysin turvassa. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja estävät naarmut ja jäljja . Kun valitsja Dealy n, voit olla varma siitä, ja tä löydät laadukkaat tuotteja parhaaseen hintaan. Nauti vierailustasi!

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme joka päivä

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Meidät tavoittaa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65), ja voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa pysyäksesi ajan tasalla uusimmista uutisistamme.