51 Tuotteet

Suojaa ja koristele Huawei Nova 8i -puhelimesi Dealy n alhaisin hinnoin.

Dealy tarjoaa suojasuojakuori ita, suojakuori ita, näytönsuojia, kamerasuojia ja tarvikkeita Huawei Nova 8i -puhelimelle lyömättömiin hintoihin. Hanki hyviä tarjouksia ja hyödynnä alennushintamme kaikista tuotteista. Huawei Nova 8i on 161,9 x 74,7 x 8,6 mm kokoinen ja 190 g painava älypuhelin. Siinä on 6,67-tuumainen IPS LCD -näyttö (näytön resoluutio 1080 x 2376 ja 0 ppi). Siinä on 16 megapikselin kamera selfieitä varten. Kamerassa on 4 sensoria, mukaan lukien 64 MP:n pääsensori, ja 4300 mAh:n akku. Dealy varmistaa ja varustaa sen markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Löydät laadukkaita tuotteita, jotka on sovitja tu täydellisesti puhelimen linjoihin ja ääriviivoihin. Niiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan

Tiimimme valitsee ohuja , kevyja ja erittäin kestävät suojakuorja , jotka suojaavat matkapuhelintasi kolhuilta, naarmuilta, jäliltä, kulumiselta, pölyltä ja kosteudelta. Myymme läpinäkyviä, yksivärisiä silikoni- ja/tai muovisuojia alkaen 4,99 €. Löydät myös uutuuskuoria, keinonahkakuoria ja hiilikuitukuoria. "Ultra Erityiskestävä " ja "Survivor" -kuoremme sopivat täydellisesti suojautumiseen sään vaikutuksilta ja ovat erittäin turvallisia kahden suojakerroksensa ansiosta. Tutustu valikoimaamme kuoria ja suojakuori ita, jotka suojaavat koko puhelimen ja toimivat samalla lompakkona ja handsfree-tukena. Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasit ovat yksinoikeudella Nova 8i:lle. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Lisävarusteemme (muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kuulokkeja , kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja jne.) auttavat sinua saamaan älypuhelimestasi kaiken irti. Kun valitsja Dealy n, voit olla varma, ja tä saat parhaat tuotteja kilpailukykyisimpään hintaan.

Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiimimme neuvoo sinua mielellään tuotteistamme ja seuraa tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman pian (katso kohta "Ota yhteyttä"). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Jos seuraat meitä, pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.