89 Tuotteet

Alennus kuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja A74 5G:lle

Dealy myy Oppo A74 5G:n suojaimia ja tarvikkeita edullisesti. Säästä rahaa ja hyödynnä alennuksemme kaikista tuotteista. Oppo A74 5G on Snapdragon 480 -prosessorilla varustja tu puhelin, jossa on 6 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa. Sen 6,5-tuumainen näyttö on IPS LCD ja näyttää kuvat Full HD:na. Akun kapasiteja ti on 5 000 mAh, ja akun kesto on pitkä, noin puolitoista vuorokautta. Kameramoduulissa on neljä sensoria (48+8+2+2+2 megapikseliä) takana ja 16 megapikselin objektiivi edessä. Dealy voi suojata ja varustaa matkapuhelimesi lyömättömään hintaan.

Laadukas suojaus ja lisävarusteja

Myymme tuotteita, jotka sopivat täydellisesti Oppo A74 5G:n toimintaan ja muotoiluun. Alkaen niinkin vähän kuin £ 4,99, löydät suojakuorja , jotka sopivat puhelimen ääriviivat täydellisesti. Ne ovat myös erittäin kestäviä elementtejä vastaan. Puhelimen takaosa ja reunuksja ovat suojassa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Löydät läpinäkyviä suojasuojakuori ita, hiilikuitusuojakuori ita ja yksivärisiä silikoni- tai muovisuojia. Tarjoamme myös Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuorja , joissa on kaksi suojakerrosta. Meillä on myös panssarilasi ja silikonikuoria. Myymme suojakuori ita alkaen vain 6,99 €, jotka on valmistja tu kuoren ympärille ultrakestävällä läpällä, joka on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta. Nämä suojakuorja toimivat lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Joissakin suojakuori issa on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa kännykkääsi käsin. Löydät läppäsuojakuori ita useissa eri väreissä, jotka sopivat täydellisesti ammattilaisille. Läppäkannja (joissa on kannen sisäänrakennja tu lukko) ja näkymäkannja (joissa on katseluikkuna) tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja. Löydät kalvoja ja panssarilasi , jotka suojaavat Oppon näytön ja takamoduulin erittäin hyvin. Ne estävät lasin rikkoutumisen ja naarmut. Löydät lisävarusteita, joiden avulla saat puhelimestasi kaiken irti. Tarjoamme kaapeleita, muistikortteja, latureita, ulkoisia akkuja, jalustoja, kuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, telakointiasemia ja paljon muuta. Kutsumme sinut vierailemaan Oppo A74 5G -lisävarusteiden osiossamme säännöllisesti nähdäksesi, mitä uutta on tarjolla.

Ota yhteyttä 7 päivää viikossa

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion kautta. Me pidämme kirjaa tilauksistasi. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.